Haberler

2013 Dileklerinin Şampiyonu: Aşk

Güncelleme:

Siberalem.com'un yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, 2013'e dair beklentilerin şampiyonu aşk!

Yılbaşı gecesi yapılacakların hızla planlandığı bu günlerin en çok konuşulan konularından biri de kuşkusuz 2013'ten beklentiler. Siberalem.com'un yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, 2013'e dair beklentilerin şampiyonu aşk. Yapılan ankete katılanların yüzde 50'ye yakını yeni yıldan en büyük beklentilerinin aşk olduğunu belirtirken yaklaşık yüzde 30'u para seçeneğini işaretledi.

Siberalem.com İlişki Danışmanı, İstanbul Psikiyatri Enstitüsü'nden Kl. Psikolog Ayşegül Denizci, yeni yıla dair beklentilerin arasından aşk seçeneğinin birinci gelmesini yorumladı.

Sağlık ve huzurdan sonra gelen dileklerden aşk, para ve kariyer üçlüsünden 2013'ün şampiyonu hangisi olur? Bu sorudan yola çıkan Siberalem.com, birçok mecrada yaptığı anketle 2013 beklentilerinin galibini buldu. Üye sayısı her geçen gün artan Siberalem.com'un yaptığı araştırmada kişilere "Yeni yıldan en büyük beklentiniz nedir?" sorusu soruldu. Ankete katılanların yüzde 50'ye yakını "aşk", yaklaşık yüzde 30'u "para", diğerleri ise "kariyer" şıkkını işaretledi.

Siberalem.com İlişki Danışmanı, İstanbul Psikiyatri Enstitüsü'nden Kl. Psikolog Ayşegül Denizci araştırmanın sonuçlarını şu şekilde yorumladı: "Yeni yıla dair beklentilerin arasından "aşk" seçeneğinin sıyrılmasının en temel nedeni, aşkın en güçlü ruhsal enerji olmasıdır diyebilirim. İnsanın yaşama arzusunu, zorluklarla mücadele etme gücünü, umutlarını ve hayal etme kapasitesini besleyen aşk, aynı zamanda ruhsal gelişimimizin de aracıdır.

Aşk, insan olmanın kısmeti, kaderi ve dünyaya gelmemizi borçlu olduğumuz yegane şey değil midir?

Bundan dolayı yeni umutların, yeni yolların başlangıcında beklentilerin aşktan yana olması haklı bir sonuçtur. İnsanoğlu, aşkın içindeyken zamanı ve mekanı yitirir. Aşkın eksikliğini en derinimizde hissetmemizin, ten ve ruh anlaşarak hareket ederken aşka doğru çekilmemizin bir nedeni de budur."

Kaynak: Bültenler / Kadın

Ayşegül Denizci İstanbul Yılbaşı Aşk İlişkiler Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title