Haberler

    2012-2013 Sonbahar Kış Sezonu Saç Trendleri

    Ünlü modacıların sezon defilelerinde kıyafet ve makyaj trendlerinin yanı sıra saç trendleri de belirlendi. İşte bu sonbahar kış sezonun en çok öne çıkan saç trendleri!

    Yandan ayrılmış saçlar

    Victoria Beckham, Christian Dior, Jil Sander'ın tercihi olan ıslak görünümlü yandan ayrılmış saçlar, önümüzdeki sonbahar kış sezonunun en çok öne çıkan modellerinden.

    Kahküller

    Geçtiğimiz sezonlardan hatırlayacağımız kısa kahkül modelleri, Marni, Antonio Berardi ve Rooney Mara'nın sezon defilelerinde en çok tercih edilen saç modelleri arasında.

    Dağınık saçlar

    Kullanımı oldukça kolay olan dağınık saç modelleri, Rodarte, Vera Wang ve John Galliano'nun ilk tercihleri arasında yer alıyor.

    Diplerde canlı renkler

    Geçtiğimiz ilkbahar yaz sezonunda saçlarda gördüğümüz pastel tonlar bu sezon Prada and Pringle of Scotland ve Jean Paul Gaultier'in yeni yorumuyla karşımıza çıkıyor.

    Retro Tarzı

    Modayı etkisi altına alan retro tarzı, saçlara da yansıyor. Valentino, DSquared2 ve Carolina Herrera'nın tercih ettiği saç modellerinden biri de retro etkisi.

    Gösterişli taçlar

    Bu sezon aksesuarlar oldukça gösterişli. Oscar de la Renta, Moschino Cheap & Chic, Dolce & Gabbana'nın defilelerinde kullandığı gösterişli taç modelleri de, özellikle davetlerde sıkça rastlayacağımız saç aksesuarlarından.

    Doğal görünüm

    Balmain, ChloÉ ve Burberry kadının doğal görünümünün büyüsünü vurgulamayı tercih ediyor. Dolayısı ile bu sezon doğal görünümlü saçlarda oldukça moda.

    Atkuyruğu

    Modası hiçbir zaman geçmeyen atkuyruğu modelini, Chanel, Jonathan Saunders ve Anna Sui bu sezon ensede kullanmayı tercih ediyorlar. Siz de, sonbahar kış aylarında bu sade ve şık modeli denemeye ne dersiniz?

    örgüler

    Emilio Pucci, Mulberry ve Fendi defilelerinde sıkça gördüğümüz, geçtiğimiz sezonlardan hatırlayacağınız örgülü modeller de bu sezona damgasını vuracak sezon trendleri arasında.

    Balerin topuzları

    Stella McCartney, Diane von Furstenberg ve Fendi'nın bu sezon öne çıkardığı saç trendlerinden bir diğeri de zarif ve şık balerin topuzları.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Victoria Beckham Christian Dior Rooney Mara Vera Wang Kadın Moda Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title