Haberler

2. Lig Play-Off'ta İlk Finalist Hatayspor Oldu

Güncelleme:

Spor Toto 2.Lig Play-off yarı final maçında rakibi Bayrampaşa'yı 3-1 yenen Hatayspor, finale kalan ilk takım oldu.

Spor Toto 2. Lig Play-off yarı final maçında rakibi Bayrampaşa'yı 3-1 yenen Hatayspor, finale kalan ilk takım oldu.

Konya Atatürk Stadı'nda oynanan maç sonrası basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, PTT 1. Lig'e yükselen takım olmak istediklerini söyledi.

Taşyürek, Play-off'ta finale çıkan ilk takım oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Ben Hatay'ın çocuğuyum, Hatayspor'da çok forma giydim. Bu takımımın başında teknik adam olarak inşallah futbolcu olarak yaşadığım duyguları yaşarım. Benim Hatayspor'a vefa borcum var. Bunu yapmak adına o final maçını da kazanmak istiyoruz. Biz bir il takımıyız, çok ihtiyacımız var, çok beklentiler var inşallah bu çocuklar bu mücadeleyi sürdürdükçe o finalden de başarılı olup şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Hataysporlu oyuncular Mehmet Yiğit ile Serkan Koç ise, başarının en büyük mimarı olarak gösterdikleri teknik direktör Ahmet Taşyürek'e teşekkür ettiler.

BAYRAMPAŞA CEPHESİ

Bayrampaşa Teknik Direktörü Murat Şenvardar ise, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Kaybettiğimiz için oyuncularım ve bizde üzgünüz. Ama yapacak bir şey yok. Hatayspor'u tebrik ediyoruz ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Ayrıca bu zamana kadar yaşattıkları her şey için bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Canları sağ olsun hepsini alınlarından öpüyorum" diye konuştu.

Bayrampaşalı oyuncu Recep Soner Cihan'da çok üzgün olduğunu dile getirerek, rakiplerini kutladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Taşyürek Bayrampaşa Hatayspor Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title