Haberler

Rakibi ve Hakemi Oyuncak Silahla Korkutan Futbolcu, 37 Yıl Ceza Aldı

Güncelleme:

İsviçre Amatör 3. Ligi'nde oynanan maçta rakibi ve hakemleri oyuncak silahla korkutan 19 yaşındaki futbolcu, aldığı ceza sonrasında sahalara 56 yaşında dönebilecek.

İsviçre Amatör 3. Ligi'nde oynanan bir maçta yaşanan olay büyük yankı uyandırdı. Maçta kırmızı kart gören futbolcu, sahayı terk ettikten sonra oyuncak silahla sahaya geri döndü. 19 yaşındaki oyuncunun lisansı iptal edildi ve futboldan 37 yıl men edildi.

HAKEMLERİ VE FUTBOLCULARI KORKUTTU

FC Saint Sulpice ile FC Bursins Rolle Perroy arasında geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında ev sahibi ekipte oynayan 19 yaşındaki bir futbolcu, karşılaşmanın 35. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Sahayı terk eden ancak sinirlerine hakim olamayan 19 yaşındaki futbolcu, gerçek gibi görünen oyuncak bir tabancayla sahaya geri döndü. Hakemleri ve rakip futbolcuları korkutan oyuncuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

56 YAŞINDA FUTBOLA DÖNECEK

Maçın hakemi, yaşanan olayı federasyona rapor ederken, her iki kulübün yetkilileri de olayı doğruladı. Araştırma yapan Kanton Waadt Futbol Federasyonu, oyuncunun lisansını iptal etti ve 37 yıl futboldan men cezası verdi. Waadt Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada "Bu tip insanların futbol oynamalarını istemiyoruz" dedi. Verilen ceza, İsviçre'deki federasyonlar tarafından verilen en yüksek ceza olarak da dikkat çekti. Ceza alan 19 yaşındaki futbolcu, 56 yaşında futbola geri dönebilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title