Haberler

18 Ülkeden 60 Gazeteci Zeytin Dağı Barış Ödülleri Törenine Katıldı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kudüs Platformu işbirliğiyle gerçekleştirilen Zeytin Dağı Barış Ödülleri törenine 18 Arap ülkesinden 60 gazeteci katıldı. Arap gazeteciler program kapsamında ekonomi ve finans çevreleriyle de görüşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 18 Arap ülkesinden 60 gazeteciyi 7-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da misafir ediyor. "Arap Gazeteciler İstanbul Buluşması" başlığını taşıyan program kapsamında gazeteciler bugün CRR Konser Salonu'nda gerçekleşen Zeytin Dağı Barış Ödülleri törenine katıldılar. 12 Mayıs tarihine kadar İstanbul'da olacak gazetecilere Türkiye'nin dünya çapındaki projeleri anlatılacak ve ülkemizde yaşayan sığınmacılar hakkında bilgi verilecek. Arap gazeteciler ayrıca ekonomi ve finans çevreleriyle de görüşmeler gerçekleştirecek.

60 ARAP GAZETECİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

"Arap Gazeteciler İstanbul Buluşması" başlıklı program kapsamında İstanbul'a gelen 60 Arap gazeteci ayaklarının tozuyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kudüs Platformu işbirliğiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Zeytin Dağı Barış Ödülleri törenine katıldı.

Buluşmaya, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Cezayir, Fas, Mısır, Tunus, Ürdün Libya'nın da aralarında bulunduğu 18 ülkeden; genel yayın yönetmenleri, kanal müdürleri, köşe yazarları ve sunuculardan oluşan 60 isim katılıyor.

PANEL 8 MAYIS'TA HİLTON'DA

''Arap Gazeteciler İstanbul Buluşması'' kapsamında 8 Mayıs Salı günü Harbiye Hilton Otel'de açılış programı gerçekleşecek. Saat 10.00'da açılış konuşmalarıyla başlayacak program, gazeteci ve akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı panelle devam edecek.

Arap gazeteciler 3 günlük program kapsamında; Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Dolmabahçe Sarayı, Malta Köşkü, Miniatürk, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, ile Yerebatan ve Şerefiye sarnıçlarını ziyaret edecek. 3. Havalimanı inşaatını da gezecek olan gazeteciler, diğer mega projeler hakkında da bilgilendirilecek.

Arap gazetecilerin İstanbul programı, 12 Mayıs Cumartesi akşamı sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Hilton Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title