Haberler

15 Temmuz Okulu'nun Beton ve Tuğlaları Ak Partili Milletvekillerinden

Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇEAV) tarafından Çorlu’da tüm şehitler anısına yaptırılacak olan 15 Temmuz İlkokulu’na katkı sağlaması maksadıyla düzenlenen Büyük Çorlu Eğitim Kermesi’ni ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ...

Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Kaymakamlığı öncülüğünde Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇEAV) tarafından Çorlu'da tüm şehitler anısına yaptırılacak olan 15 Temmuz İlkokulu'na katkı sağlaması maksadıyla düzenlenen Büyük Çorlu Eğitim Kermesi'ni ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, okulun tuğla ihtiyacını karşılayabileceğini belirtti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de Çorlu'daki beton sanayicilerinden okulun betonunu tedarik etmişti.

AK Parti MKYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi girişinde yer alan fuar alanında düzenlenen Büyük Çorlu Eğitim Kermesi'ni ziyaret etti. Fuar alanında Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör ile görüşen Mustafa Yel'e AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı yöneticileri, Çorlu İlçe Başkanı Av. Kerim Atalay ve Çorlu İlçe Teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

"İnsanların bir araya gelerek 15 Temmuz İlkokulu'na destek olması bizleri onurlandırdı"

Düzenlenen kermes ve yaptırılacak olan 15 Temmuz İlkokulu ile ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; "Özellikle buradaki birlik ve beraberliği gördüğümüz zaman etkilenmemek elde değil. En başta Çorlu Kaymakamımız olmak üzere bu etkinliğe hizmet eden bütün arkadaşlarımızı kutluyoruz. Burada herkesin emeğinin büyük olduğunu gördüm. Siyasi parti ayırt edilmeksizin her siyasi partiden her düşünceden insanların bir araya gelerek 15 Temmuz ilkokuluna insanların destek olması bizleri gururlandırdı, onurlandırdı. Çorlu'daki bu birlik beraberliğin her daim devam etmesi, bundan sonrada hazır böyle bir okulla başlamış olan duygu ve düşüncelerin, bundan sonrada devam etmesini diliyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar buradaki okul yapımına milletvekilleri olarak destek vereceğiz. İlçe başkanlığımız olarak da mutlaka bu etkinliği yanında olacağız. Bu etkinliğe destek veren herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

"Syasetin amacı hizmet edebilmek"

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında yaşanacak seçime kongre süreçleriyle ilgili bilgi veren Mustafa Yel, "Siyasetin amacı hizmet edebilmek. Hizmet edebilmek içinde üst makamlarda olmanın getirdiği avantajlar var. Dolayısıyla AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulunda olmamın da Tekirdağ, ülkemize memleketimize hizmet etmek bakımından daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Elimizden geldiği kadar başta Tekirdağ ve Trakya olmak üzere her yere hizmet etme gayretimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürecek, bugüne kadar ki tecrübelerimizi hizmetle ilgili birikimlerimizi daha üst noktalara taşımak istiyoruz" diye konuştu.

"Cumhurbaşkanımız gerçekten çok vizyoner"

Bu anlamda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiklerini de kaydeden Yel, "Orada da kendilerine ifade ettik. Bazı yeni projelerimiz var. Projelere birlikte destek verip hareket ettiğimiz takdirde Çorlu'muzun ve bölgemizin daha büyük kalkınma hedefleri var çünkü bu hedeflere ulaşabilmek için büyük düşünmemiz gerekiyor. Merkez Karar Yönetim Kurulunun da bu büyük düşünceleri beni destekleyeceğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız gerçekten çok vizyoner, pragmatist, sonuç alıcı bir siyaset anlayışına sahip. O yüzden birebir, onunla temas ederek, Tekirdağ ilimizle ilgili bölgemizle ilgili yatırımların daha da hızlanacağını düşünüyorum. Ben bu süreçte bunun için elimden gelen gayreti göstereceğim" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz hizmeti en iyi yapacak arkadaşlarla yola devam etmek"

Yapılacak olan kongrelerle ilgili olarak da açıklama yapan Yel, "İl ve ilçe kongreleri de inşallah Kurban Bayramı sonrasında yıl sonuna kadar olacak olan bir süreç. Burada önemli olan şu biz çok büyük bir aileyiz. 10 milyon üyesi olan bir partiyiz. Dünyada Çin Komünist Partisi'nden sonra dünyanın en büyük ikinci partisiyiz. Dolayısıyla amacımız, Tekirdağ'mızda da bu büyük aile içerisinde rekabeti arttırarak Sevgi ve saygıya dayalı hoşgörü ortamının oluşacağı ve hizmet odaklı bir siyaseti geliştirebilmek. Bizim burada Çorlu'da, diğer ilçelerimizde il başkanlığında hedefimiz, bu hizmeti iyi yapacak arkadaşlarımızla yola devam etmek. Bizler kim olursa olsun bu ailenin içerisindeki bireyler olarak destek vermeye devam edeceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Akgün Tekirdağ Ak Parti Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title