Haberler

Kaldırımda babasını beklerken fenalaşan 14 yaşındaki genç, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaldırımda babasının işten gelmesini bekleyen 14 yaşındaki Ömer Dilber, birden yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaldırımda babasının işten gelmesini beklerken fenalaşan 14 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

Olay, Manavgat- Antalya D-400 Karayolu Hatipler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Dilber (14) babasının arkadaşına ait iş yerinin önüne geldi. Burada babasının işten gelmesini bekleyen Ömer Dilber, bisikletini kaldırımda bulunan trafik levhasına dayadığı sırada birden yere yığıldı. Yol kenarındaki iş yeri çalışanları kolonya ve su ile müdahalede bulunurken, olay yerine gelen sağlık ekibi talihsiz genci olay yerinin yakınında bulunan özel hastaneye götürdü.

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Ömer Dilber hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dilber'in kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. 14 yaşındaki gencin cenazesi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaldırımda babasını beklerken fenalaşan 14 yaşındaki genç, hayatını kaybetti

FUTBOL OYNUYORDU

Ilıca Ortaokulu'ndan bu yıl mezun olan Ömer Dilber'in Manavgat Genç Saray Spor altyapı takımında futbol oynadığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

D-400 Karayolu Manavgat Antalya Genç Haberler

500

Yorumlar (12)

meczup:

sucuk salam sosis nişaşta bazlı şekerler hormonlu gıdalar fasfood gençliğini mahvediyor yeni nesil binbir çeşit hastalıkla yetişiyor bu yiyeceklerin türkiyede üretilip satılmasına izin veren siyasetçilere hürmetlerimi sunarım

18
1
yanıtYanıtla
BRO:

Ne acı. Rabbim çocuklarımızı esirgesin.

14
0
yanıtYanıtla
CROCODILE:

spor kalp sağlığı için yararlıdır saçmalığı da çürümüş oldu.

3
6
yanıtYanıtla
Yorum:

Yorum bu mu yani?! Sacma. Allah rahmet eylesin yavruya

yanıt2
yanıt0
Gül:

Ilk yardim bilgisi sart. Kolonya ile kalp geri gelir mi?

6
2
yanıtYanıtla
Yorum:

Cevredekiler ne bilsin cocugun kalp krizi gecirdigini? Bayildi sandiklari icin kolonya getirmislerdir. Biraz mantik ya hu

yanıt0
yanıt1
hakan gardas:

Yorum: , , Cevredekiler ne bilsin cocugun kalp krizi gecirdigini?, , Insanlar egitim alirlarsa bunu gayet iyi bilirler ne yapacaklarini ve bunun icin doktor olman''da sart degil, hatta kalp masaji bile yapa bilir insan. Gelismis ülkelerde insanlarin yüzde doksani ne yapacagini iyi bilirler.

yanıt12
yanıt1
Selçuklu:

Mekanı cennet olsun.

6
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

Allah rahmet eylesin. Bence bu çocukta kalp ile ilgili birşey vardı ya da fazla zorlanıyordu kalbi. Çünkü futbolda oynuyor. Çünkü kalp rahatsızlığı varsa yoran hareketler kalbe zarar verir.

4
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Video koymuşsunuz izledim haberi anladım süpersiniz var ya

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title