Haberler

13 kişiden kaçan kapkaççıları güvenlik kamerası ele verdi, bekçiler yakaladı

Güncelleme:

Ankara'da sokakta yürüyen bir kadının çantasını çalan 2 kapkaççı, kendilerini kovalayan 13 kişiden kaçmayı başardı. Bekçiler çevredeki güvenlik kameraları sayesinde 2 kapkaççıyı yakaladı. Şüphelilerden S.Ö. ifadesinde, "Daha önce gözümüze 3 sarışın kızı kestirdik; ama olmadı" dedi.

Ankara'da sokakta yürürken Y.Y. adlı kadının çantasını çalan 2 kişi, kendilerini kovalayan çevredeki 13 kişiden kurtulup, taksiye binerek kaçarken güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheliler, bölgede görev yapan bekçiler tarafından yakalanıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 2 Temmuz günü saat 13.00 sıralarında merkeze bağlı Altındağ ilçesi Hamamönü Mahallesi'nde meydana geldi. Eğitim kurumunda çalışan Y.Y., arkadaşıyla öğle yemeğine çıktı. Ara sokakta karşıdan gelen 2 kişiden birisi, Y.Y.'nin yanından geçerken kolundaki çantayı aldı. Y.Y., çantasını alan 2 kapkaççının peşinden koşmaya başladı. Kadının yardım çığlıkları üzerine çevredekiler de kapkaççıların peşinden gitti. Kadın ile birlikte toplam 13 kişinin kapkaççıları kovalaması, bölgedeki güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheliler, çevredekilerin kovalamasına rağmen yol üzerinde taksiye binerek izlerini kaybettirdi.

BEKÇİLER YAKALADI

Y.Y.'nin ihbarı üzerine polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin S.Ö. ve B.A. olduğunu belirledi. Bölgede görev yapan bekçiler de güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Bekçilerin yaptığı çalışma sonucu şüpheliler S.Ö. ve B.A., saklandıkları yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Kapkaççılar, 13 kişiden kurtuldu ama daha fazla kaçamadı

"DAHA ÖNCE GÖZÜMÜZE 3 KIZI KESTİRDİK, OLMADI"

Çantada bulunan bir miktar parayı alıp, iki cep telefonundan birisini de sattıkları belirlenen şüphelilerden S.Ö. ifadesinde, "Daha önce gözümüze 3 sarışın kızı kestirdik; ama olmadı. Y.Y. bizi gördüğü zaman biraz ürküp geri çekildi. Biz de onu takip ettik. Ürktüğünü görünce de çantasını alarak kaçtık; ancak bekçilere yakalandık" dedi. İki şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kapkaççılar, 13 kişiden kurtuldu ama daha fazla kaçamadı

13 KİŞİ KOŞTUK, YAKALAYAMADIK"

Kapkaççıları kovalayanlar arasında bulunan esnaf Salih Karakelle, "Ben iş yerimin önünde otururken kapkaç olayı oldu. 12-13 kişi hırsızların peşinden koştuk; ama yakalayamadık. Sokaklar bekçilere emanet. Burada her noktayı çok iyi biliyorlar. Hemen de kapkaççıları yakaladılar" dedi.Başka bir esnaf da, "Genç kadın bağırınca hırsızları yakalamaya çalıştık; ama olmadı. Çok hızlı koşuyorlardı. Taksiye binene kadar kovaladım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bekçiler ilk başta itici geldiler fakat yeni alınanlara psikolojik destek eğitimi insanlara davranış eğitimleri falan verilecek şu bir gerçek ki bekçilik çıktığından beri suç oranları ki özellikle hırsızlık mahallelerde baya azaldı

7
1
yanıtYanıtla
CCCC:

BEKCILERIN ILK BASTA ITICI GELMESI UST ARAMASI YAPMALARIYDI O KANUN KALKINCA İŞE YARADIKLARINI ANLADI MILLET

yanıt1
yanıt1
.:

Nasıl bekcileri önplana cıkarmışlar helal

7
1
yanıtYanıtla
Fako:

Nerede ben bekçi falan göremiyorum

3
1
yanıtYanıtla
HACI:

Helal olsun Bekcilerimize

3
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Taksiciye ne oldu acaba

2
0
yanıtYanıtla
Ezilen işçi:

Iş kanunu yeniden düzenlenmeli ve yüz kızartıcı suç hariç öyle her işçi eften püften sebeplerle işinden olmamalı!Kötü niyetli işçiyle mağdur işçi aynı kefeye konulmamalı!Toplumun refah seviyesi bu şekilde artar!

1
0
yanıtYanıtla
mayo arama kaçtı:

Hırsızlar bekçileri görünce donları aralarına kaçmış gibiler. Bekçiye bir yetki daha verilsin. Hırsızları falakaya yatırsınlar. 3 tekrarda hangi eli ile çaldı ise baş ve şahadet parmağı kesilsin. 6 tekrarda çapraz ayak parmakları..

1
0
yanıtYanıtla
Zeki:

Taksici niye hirsizlari alip kaciyor peki, onada ceza verilsin.

0
0
yanıtYanıtla
Zeki Cocuk:

Sende silahla Yada bicakla tehdit edil bakalim.. Arabayi, ucak zanneder gidersin

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title