Haberler

Babasının patronuna ait cipin anahtarını gizlice alıp gezintiye çıktı! 11 yaşındaki çocuğun macerası hastanede son buldu

Güncelleme:

Samsun'da 11 yaşındaki çocuk, babasının patronuna ait cipin anahtarını gizlice alıp gezintiye çıktı. Bir süre gezindikten sonra ters yöne giren çocuk, karşısında kendisine doğru gelen araçları görünce panikleyip cadde kenarındaki duvara çarptı. Macerası kısa süren çocuk kaza sonrası hastaneye kaldırılırken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, 11 yaşındaki E.K. evlerinin önünde park halindeki anahtarı babasında bulunan patrona ait cipin anahtarını gizlice alıp aracı çalıştırıp gezintiye çıktı.

Babasının patronuna ait cipin anahtarını gizlice alıp gezintiye çıktı! 11 yaşındaki çocuğun macerası kötü bitti

TERS YÖNE GİRİNCE PANİKLEDİ

Evinden bir süre uzaklaşıp idaresindeki 06 DL 1654 plakalı cip ile ters yöne giren E.K., karşıdan araçların geldiğini görünce panikleyerek kaldırıma çıkıp bir apartmanın bahçe duvarındaki doğalgaz kutusuna çarptı. Kazada yaralanan E.K., 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BÜYÜK KORKU YAŞADI

Acil serviste görevli doktorun şefkat gösterip yakından ilgilendiği çocuğun kaza sonrası çok korktuğu dikkat çekti. Kazada ise araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden trafik polisi tarafından kaldırılarak otoparka çekilirken, polis çocuğun ailesine ulaşarak kaza hakkında bilgi verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Çınar Saraç:

Babadan korkusu olsa bunu yapmaz , şimdiki nesil de korkuda yok saygı da yok ne bekliyorsun bu çocuklardan , çocuğun suçu yok aslında ana baba yetiştirmeyi bilmiyor

85
17
yanıtYanıtla
BAYRAM ERDOGAN:

Ya bir bitmediniz a. La ne alakası var şimdiki nesille, babadan korkmamayla. Hemen insanları kötülemek için yer aramayın. Bundan 25-30 sene evvel köy çocukları traktörü kaçırırdı, şehir çocukları minibüs otomobil kaçırırdı. Babalarından korkmadığı için mi! Hayır. Çocuk olduğu ve heves ettiği için. Siz hiç mi çocuk olmadınız. Uzaydan 30 yaşında mı geldiniz. Empati yapın biraz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title