Haberler

10. PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ Liselerarası Tiyatro Buluşması Heyecanı Sonuçlandı!

Profilo Alışveriş Merkezi, gençlerin ilgi alanlarını sanata yönlendirmek amacıyla 16-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği " 10. PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması"'nın ödülleri sahiplerine kavuştu.

Profilo Alışveriş Merkezi'nin sosyal sorumluk projesi kapsamında gerçekleşen 10. Profilo Alışveriş Merkezi Liselerarası Tiyatro Buluşması 27 Mayıs akşamı saat 20:00'de düzenlenen ödül töreni ile ödüller liseli öğrencilere sunuldu.

Ön elemelerden geçerek finale kalmaya hak kazanan İstanbul genelindeki 30 lisenin oynadıkları eserler, Sanat Yönetmeni ve oyuncu Şakir Demirpehlivan başkanlığında, Dramaturg Hilmi Zafer Şahin, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Yrd. Doç. Dr.Adnan Tönel, Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Şahintürk, Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Emin Maltepe, Aydın Üniversitesi Yardımcı Doç Dr.Melih Korukçu, Oyuncu Özer Tuna, Oyuncu Ali Çelik, Oyuncu Gökhan Kocaoğlu, Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burcu Salihoğlu, Oyuncu Kıvanç Başkan, Oyuncu Ayça Abana, Oyuncu Bülent Alkış'dan oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirildi.

Ödül verilen kategoriler;

En iyi Oyun Ödülü: "Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir Şey Oldu" isimli oyun ile Ataköy Lisesi

En iyi Erkek Oyuncu Ödülü: "Kapıların Dışında" isimli oyundaki rolü ile Halkalı Toplu Konut Lisesi öğrencisi Süleyman Kara

En iyi Kız Oyuncu Ödülü: "Sevgili Doktor" isimli oyundaki rolüyle Orhan Cemal Fersoy Lisesi öğrencisi Dilruba Zor

En İyi Kostüm Ödülü: "Sezuan'ın İyi İnsanı" isimli oyun ile Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

En İyi Dekor Ödülü: "Schweyk" isimli oyun ile Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Övgüye Değer Oyun Ödülü: "Kapıların Dışında" isimli oyun ile Halklı Toplu Konut Lisesi

Övgüye Değer Erkek Oyuncu Ödülleri: "Hangisi Karısı" isimli oyundaki rolüyle Esenyurt Kıraç İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Selim Tenin ve "Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir Şey Oldu" isimli oyundaki rolüyle Atakan Akarsu

Övgüye Değer Kız Oyuncu Ödülleri: "Cadı Kazanı" isimli oyundaki rolü ile Saint Michel Lisesi öğrencisi Kardelen Hacıoğlu ve "Ayak Bacak Fabrikası" isimli oyunundaki rolüyle Özel Eyüpoğlu Koleji öğrencisi Çakıl Eyüpoğlu

Jüri Özel Ödülü: "Cephede Piknik" isimli oyunu ile Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi

Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Ödülü: "Keşanlı Ali Destanı" isimli oyun ile Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Profilo Alışveriş Merkezi Özel Ödülü: "Cadı Kazanı" isimli oyun ile Saint Michel Lisesi

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title