Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Antalya’nın Alanya ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü İskele Rıhtım Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü İskele Rıhtım Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

İskele Rıhtım Meydanı'nda düzenlenen törene Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı, Mehmet Ali Dim, Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, parti temsilcileri ve çok sayıda basın çalışanı katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Mehmet Ali Dim, "57 yıllık süreçte birtakım değişikliklere uğramış ve kendi içimizde özeleştiri yaptığımız bir güne dönüştü. Gazeteciler belli riskler taşıyarak görev yapıyor. Bugün karşımızda ciddi örgütlenmiş bir yapı var. AGC, Türkiye'de ciddi örgütlenmiş bir cemiyet. Alanya medyası Türkiye'de parmakla gösterilen bir medya. Bu birlikteliği bize sunan medya sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Pınarbaşı: "Alanya basında öncü bir duruş sergiliyor"

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Pınarbaşı ise "Her yönüyle öncü olan Alanya, basında da öncü bir duruş sergiliyor. Alanya'da çok güçlü bir basın var. Şehrimizdeki basın temsilcileri, en küçük bir sorunda dahi bunu yetkililere iletiyor ve sorunun çözülmesini sağlıyor. Alanya basını çok ilkeli, ahlaklı bir duruş sergiliyor. Biz eğitim camiası olarak basınımızla gurur duyuyoruz."

Yücel: "Basın halkın müşterek sesidir"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, "Basın halkın müşterek sesi, inancı ve anlayışıdır. Tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Yücel, günün anısına protokol üyelerini ve basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adem Murat Yücel Gazeteciler Günü Ahmet Pınarbaşı Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title