Haberler

GAZİANTEP - 10 Kasım'da yerdeki Türk bayrağını kaldıran Bahar Kılıç

Güncelleme:

Gaziantep'te sokakta oynarken yere düşen Türk bayrağını öptüğü sırada güvenlik kamerasınca kaydedilen 5 yaşındaki Bahar Kılıç, "Bayrağı alınca ceketimin içine koydum düşmesin diye. Çünkü onun üzerinde şehitlerimizin kanı var. Bayrak yere düşmez." dedi.

Gaziantep'te sokakta oynarken yere düşen Türk bayrağını öptüğü sırada güvenlik kamerasınca kaydedilen 5 yaşındaki Bahar Kılıç, "Bayrağı alınca ceketimin içine koydum düşmesin diye. Çünkü onun üzerinde şehitlerimizin kanı var. Bayrak yere düşmez." dedi.

Şahinbey ilçesindeki Yeditepe Mahallesi'nde yaşadığı apartmanın önünde 10 Kasım tarihinde oynarken yere düştüğünü gördüğü Türk bayrağını buradan alarak öptükten sonra katlayıp yanına alan Bahar Kılıç'ın görüntüleri sosyal medyada yer aldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül de güvenlik kamerası kayıtlarını görünce Bahar Kılıç ile annesi Mehtap, babası İbrahim Halil, ağabeyi Muhammet Efe Kılıç (14) ve ablası Ecrin Gül'ü (10), makamında kabul etti.

Vali Gül tarafından alnından öpülerek karşılanan küçük Bahar, bahçede oyun oynarken yere bir şeyin düştüğünü fark ettiğini, ne olduğuna bakmaya gittiğinde de bayrağı gördüğünü ve öpüp ceketinin içine koyduğunu söyledi.

Türk bayrağını sevdiğini anlatan küçük kız, "Bayrağı alınca ceketimin içine koydum düşmesin diye. Çünkü onun üzerinde şehitlerimizin kanı var. Bayrak yere düşmez. Onu alınca annemin yanına götürdüm. Sonra da oyunuma devam ettim." diye konuştu.

Bahar Kılıç, bayrağa böyle davranması gerektiğini anne ve babasından öğrendiğini anlatması üzerine Vali Gül, "Allah sizin gibi çocukların sayısını artırsın. Allah böyle anne babalarımızdan da razı olsun. Çocuklar bizim geleceğimiz. Böyle şeyleri görünce mutlu olduk. Çocuk nasıl yetiştirilirse öyle devam eder. Sizler de güzel yetiştirmişsiniz." diye konuştu.

Vali Gül, ziyarette Bahar Kılıç'a Türk bayrağı tablosu hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Şahinbey 10 Kasım Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title