Haberler

10.Büyükelçiler Konferansı'nda Türkiye Maarif Vakfı Konuşuldu

Güncelleme:

Dışişleri Bakanlığı tarafından "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Girişimci ve İnsani Dış Politika" temasıyla düzenlenen 10. Büyükelçiler Konferansında Türkiye Maarif Vakfı faaliyetleri anlatıldı.

Sheraton Otel'de düzenlenen 10. Büyükelçiler Konferansının özel oturumunda Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Mütevelli Heyetinden Osman Nuri Kabaktepe, Prof. Dr. Aşkın Asan, Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Doç. Dr. Cahit Bağcı, Selim Cerrah, Bülent Çiftci ve Zekeriya Akçam ile Yönetim Kurulundan Dr. Hasan Yavuz ve Mahmut Mustafa Özdil'in katılımıyla Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran moderatörlüğünde Vakfın bugüne kadar yaptığı önemli hizmetleri ve bundan sonraki adımları konuşuldu.

Konferansta Prof. Dr. Akgün, Dışişleri Bakanlığı ile birlikte kurumlar arasındaki iş birliği alanlarını ve ortak çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vakıf faaliyetlerine dair bilgi paylaşımında bulunan Akgün, Türkiye Maarif Vakfının küresel faaliyetleri neticesinde yerli ve milli bir eğitim anlayışının dünyanın dört bir yanında filizlendiğini ifade etti.

Akgün, Maarif Okullarının eğitimin ötesinde milletimize özgü değerlerin dünya genelinde güçlü bir zeminde yükselmesini sağladıklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Sheraton Otel Birol Akgün Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title