Haberler

Savcı, Bodrum'daki Beach Club Cinayetine 36 Yıl Hapis İstedi

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin ölümü, 4 dört kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan beach kulüp saldırısıyla ilgili hazırlanan iddianame mahkemeye sunuldu.

Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde iki işletmeyi basıp 1 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan 5 sanık hakkında dava açılan iddianame hazırlandı. Tabancayla ateş eden 4 sanık için 18 ile 36 yıl arasında hapis cezası istendi. Bir kişinin ise 'suçluyu kayırma, tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme' suçundan cezalandırılması talep edildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

30 Temmuz'da bir kişi, belindeki iki tabancayı çıkartıp rasgele ateş etti. Tatilcilerin eğlendiği her beach club'ta büyük panik yaşandı. Saldırıda vurulan Sess Beach Club'ta komi olarak çalışan Furkan Say öldü, mekanda eğlenen Nesibi Günenç, sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho, mekanın güvenlik görevlisi Yasin Kaya ve yoldan geçen H.İ.Ş. ise yaralandı.

OLAYIN AZMETTİRİCİSİ YAKALANAMADI

Olayla ilgili olarak saldırganlar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan D.Ç., A.C.K. ve E.K. tutuklanırken, S.K., adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen S.A. ise yakalanamadı. Firari S.A. ile tutuklu sanıklar D.Ç., A.C.K. ve E.K. hakkında 'Kasten adam öldürme ve kasten yaralama suçlarından' 18 ile 36 yıl arasında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

TUTUKSUZ SANIK HAKKINDA 6 AYDAN 5 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Tutuksuz sanık S.K. hakkında da 'suçluyu kayırma, tutuklu hükümlü ve suç delillerini bildirmeme' suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Sanıkların Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargıç önüne çıkacakları belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Berksan Bodrum Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Neco:

Bir canın bedeli 18-36 yılmı yazıklar olsun türk adaletine adamlar şehirde hemde turizmin göz bebeği bir yerde mekan bassınlar adam öldürsünler o kadar yaralı ve istenen cezaya bak

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title