Haberler

    Zorlu Psm Caz Festivali Yan Etkinlikleri

    Zorlu PSM Caz Festivali Yan Etkinlikleri3-12 Mayıs tarihleri arasında şehrin kültür-sanat ajandasına yepyeni bir soluk geliyor, 3-12 Mayıs tarihleri arasında müziğin farklı renkleri caz çatısı altında toplanıyor, 3-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul yeni festival alışkanlığına kavuşuyor!

    Zorlu PSM Caz Festivali Yan Etkinlikleri

    3-12 Mayıs tarihleri arasında şehrin kültür-sanat ajandasına yepyeni bir soluk geliyor, 3-12 Mayıs tarihleri arasında müziğin farklı renkleri caz çatısı altında toplanıyor, 3-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul yeni festival alışkanlığına kavuşuyor!

    Zorlu PSM Caz Festivali, heyecan verici konserler ve merkezi müzik olan ödüllü filmlerin ücretsiz gösterimlerinin haricinde yan etkinlikleriyle de dolu dolu bir program sunuyor.

    Workshop'lar, konserler, partiler, paneller ve plak pazarından oluşan yoğun yan etkinlik programıyla daha da renklenecek Zorlu PSM Caz Festivali, hem kültür-sanatın hem de gündelik yaşamın en göz alıcı konumu haline gelecek.

    *Tüm yan etkinlikler ücretsizdir.

    Film Gösterimleri

    3 Mayıs Çarşamba 20: 00 The Blues Brothers

    4 Mayıs Perşembe 20: 00 Once

    5 Mayıs Cuma 20: 00 Zidane: A 21st Century Portrait

    6 Mayıs Cumartesi 16: 00 Whiplash

    6 Mayıs Cumartesi 18: 30 20,000 Days On Earth

    6 Mayıs Cumartesi 20: 30 Amy

    9 Mayıs Salı 20: 00 All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records

    10 Mayıs Çarşamba 20: 00 Searching for Sugar Man

    11 Mayıs Perşembe 20: 00 Inside Llewyn Davis

    12 Mayıs Cuma 20: 00 De-Lovely

    Workshop

    *Beden Perküsyonu Atölyesi - 6 Mayıs Cumartesi, Amfi, 14.00-16.00

    Bedeninizle kaç farklı tonda ses yaratabilirsiniz? Beden Perküsyonu Atölyesi; katılımcılarına hareket ve müziğin iç içe geçtiği, birbirinin içindeki bambaşka boyutları yakaladığı özel bir 2 saat deneyimletecek. Onur Yusufoğlu ve Hakan Gürbüz eğitmenliğinde düzenlenecek etkinlik, hem müzikal bir dışavurum hem de bedenin sınırlarının yeniden tanımlandığıbir iç yolculuk niteliğinde!

    Not: Etkinlik 25 katılımcıyla sınırlıdır.

    *Swing Atölyesi - 6 Mayıs Cumartesi, Amfi, 16.00-17.15

    Caz müziğe en iyi eşlik edecek dans nedir? 20. yüzyılın ilk yarısında yaygınlaşan swing, Zorlu PSM Caz Festivali'ne kadar uzanıyor! Swing'in birçok farklı türünü layıkıyla öğreten ve uygulayan Swing İstanbul eğitmenlerinin yürüteceği atölye, müziğin farklı türlerini caz çatısı altında toplayan Zorlu PSM Caz Festivali'nin renklerinden biri olacak!

    Not: Etkinlik 40 katılımcıyla sınırlıdır. Hava şartlarına göre Ana Fuaye'de gerçekleşme ihtimali vardır. Bu durumda kapasite 25 kişi olacaktır.

    Amfi Konserleri

    6 Mayıs Cumartesi

    Celal Eldeniz'le 3 yıl çalıştığı Bel Canto vokal tekniklerini şehir ve doğaya dair anlatacağı hikayelerle birleştireceği albümünün çalışmalarını devam ettiren Suzin Akalan, 2004 doğumlu olmasına rağmen caz piyanosundaki başarısını uluslararası isimlerle çalışıp prestijli festivallerde sahne alarak pekiştirmiş Hakan Başar ve kedilere duyduğu özel sevgiyi duru vokaliyle birleştirerek bizlere sunan Sedef Sebüktekin'in Can Ozan'la birlikte gerçekleştireceği özel akustik performans, 6 Mayıs'ta Zorlu PSM Amfi'yi renklendirecek.

    Suzin Akalan 17.30

    Hakan Başar JR. Trio 18.15

    Sedef Sebüktekin 19.00

    Hakan Başar JR. Trio 20.00

    Plak Pazarı

    6 Mayıs Cumartesi, Ana Fuaye, 14.00-23.00

    Zorlu PSM'de düzenlenen festivallerdeki varlığıyla artık bir klasiğe dönüşen Plak Pazarı, Zorlu PSM Caz Festivali'nde de müzikseverlerin karşısında! Deform Music, Kontraplak, Monoplak, Opus3a ve Outro Music Store'un katılımıyla gün boyu devam edecek etkinlik, müzikseverleri ve koleksiyoncuları her müzik türünden plakların yer aldığı geniş bir arşivle buluşturacak.

    Partiler

    *Bant Mag DJ Set - 6 Mayıs Cumartesi, VIP Lounge, 22.30-01.00

    Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında gün boyu devam edecek birbirinden klasik filmlerin gösterildiği maratonun finali, VIP Lounge'da Bant Mag DJ Set'le yapılacak. Bant Mag ekibinin DJ'leriyle Cumartesi Pazar'a bağlanırken after party sözcüğü tam anlamıyla karşılığını bulacak.

    *Sessiz Parti - 12 Mayıs Cuma, 22.00

    Cihad Satıroğlu (Bir Baba Indie) vs. Ece Özel

    3-12 Mayıs tarihleri arasında müziğin merkezinde konumlanacak Zorlu PSM Caz Festivali'nin heyecan verici kapanışı, deephouse ve techhouse setleriyle tanınan Ece Özel ile Bir Baba Indie'nin kurucularından Cihad Satıroğlu'nun sahne alacağı Sessiz Parti'yle gerçekleşecek!

    Panel

    Türkiye'de Cazın Altın Yılları  - 9 Mayıs Salı, Amfi, 20.00-21.00

    Zorlu PSM Caz Festivali, cazın tarihinin konunun uzmanlarınca incelendiği bir panele ev sahipliği yapacak! Murat Meriç ve Derya Bengi'nin katılımıyla düzenlenecek panelde Türkiye'de cazın altın yılları; Murat Meriç'in100 Şarkıda Memleket Tarihi ve Derya Bengi'nin 50'li Yıllarda Türkiye: Sazlı Cazlı Sözlük - Şimdiki Zaman Beledir kitapları ekseninde anlatılacak.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu Center PSM

    Başlangıç Saati : 03.05.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 03.05.2017 22: 00: 00

    Kategori : Zorlu PSM Caz Festivali Yan Etkinlikleri

    Tür : Festival

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Hakan Başar İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title