Haberler

Zonguldak: Zonguldak Sahilinde İki Ceset Bulundu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Cemaller Köyü Çavuşağzı Mevkiinde, Denizde İki Ceset Bulundu. Bir Genç Kız ile Erkeğe Ait İki Ceset, Denizden Çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Cemaller Köyü Çavuşağzı mevkiinde, denizde iki ceset bulundu. Bir genç kız ile erkeğe ait iki ceset, denizden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde, evlerinden 4 gün önce ayrılan ve daha sonra kendilerinden haber alınamayan genç kız ile erkeğin cesetleri denizde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Şenol Çetinkaya (24) ve Selcan Kızılboğa (18), isimleri öğrenilemeyen iki arkadaşlarıyla birlikte 67 EV 797 plakalı otomobille, 4 gün önce Ereğli İlçesi CemallKöyü Çavuşağzı Mevkii'ne geldi. Selcan Kızılboğa ile Şenol Çetinkaya, arkadaşlarından arabayla gitmelerini ve bir saat sonra geri gelmelerini istedi. Yaklaşık 1 saat sonra geri gelen arkadaşları, Selcan ile Şenol'u bıraktıkları yerde bulamayınca bir süre aradı, havanın kararması üzerine Şenol Çetinkaya'ya ait otomobille Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'ne döndü.

Selcan Kızılboğa ile ve Şenol Çetinkaya'nın eve dönmemesi üzerine aileleri, gençleri aramaya başladı. Ancak 4 gün süren aramalar sonuçsuz kaldı. Dün akşam Çavuşağzı'nda köylülerin dalyan tabir ettikleri kayaların bulunduğu bölgede 2 ceset olduğunu bildirmeleri üzerine, jandarma ve sahil güvenlik ekibi olay yerine geldi. Sahil Güvenlik botu ile denizden çıkarılan cesetler, muhtarlığa ait konukevine götürüldü. Olay yerine gelen savcı tarafından yapılan inceleme ve kimliklerin belirlenmesinin ardından aileleri, cesetleri teşhis etti. Gençlerin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title