Haberler

İntihar süsü verilen cinayette yasak aşk şüphesi: Eşimin mesajlaştığını gördüm

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen Burhan Karakuş cinayeti ile ilgili tutuklanan 3 kişinin savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheli koca, eşinin kendisini Burhan Karakuş ile aldattığını düşündüğünü söyleyerek, "Eşimin telefonunda mesajlarını gördüm ve eşim yazıyormuş gibi kendisi ile mesajlaşmaya başladım" dedi.

İntihar süsü verilerek öldürülen Burhan Karakuş cinayetinde yasak aşk şüphesi çıktı. Cinayet şüphelisi U.O., sorgusunda eşi ile Burhan Karakuş'un mesajlaştığını gördüğünü söyledi.

Burhan Karakuş'un intihar süsü verilerek öldürülmesi olayının ardından gözaltına alınan U.O., E.K. ve K.O. isimli üç şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekiplerinin soruşturma kapsamında gözaltına alındığı sırada parmaklarında swap örnekleri alınan U.O.'nun, Karakuş'un öldüğü silahla eşleşmesine rağmen suçlamaları kabul etmedi. U.O ayrıca, verdiği ifadesinde eşinin kendisini Burhan Karakuş ile aldattığını düşündüğünü de kaydederek, "Eşimin telefonunda mesajlarını gördüm ve eşim yazıyormuş gibi kendisi ile mesajlaşmaya başladım. Sonra kendisini arayıp mesajları sorduğumda ise aralarında bir şey olmadığını ve bir anlık boşlukta yazdığını söyledi. Bende buna inandım ve bir şey yapmadım" dedi.

HAMİLE EŞİNDEN ÇOCUĞU İÇİ DNA TESTİ İSTEMİŞ

U.A., eşi ile uzun süredir çocuklarının olmadığını ve tüp bebek tedavisi gördüğünü ve son dönemde de eşinin hamile kalması üzerine çocuğun Burhan Karakuş'tan olduğunu tahmin ettiğinden DNA testi istediğini söyledi.

DİĞER ŞÜPHELİLER SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Öte yandan cinayet suçlaması ile tutuklanan diğer şüpheliler E.K. ve K.O. da ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyerek, olay saatinde Burhan Karakuş ile birlikte olmadıklarını öne sürdükleri öğrenildi.

Zonguldak'taki cinayette yasak aşk şüphesi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Jandarma Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

zaza:

eşini hiç bir suçu yok heralde ona dokunmamışsın sadece adamı öldürmüşsün

36
4
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hic iste..Halbuki esi simdi daha da ozgur..

yanıt1
yanıt0
gariban:

ESAS ÖLMESİ GEREKEN ALDATAN KİŞİDİR. ŞİMDİ ERKEK HAPİSTE İKEN KADIN İSTEDİĞİ KADAR ERKEK TAVLAYABİLİR. GECELERİNİN TADINI ÇIKARABİLİR. BU GARİBİMDE HAPİSHANEDE RANZALARLA HAŞIR NEŞİR OLSUN BAKALIM.

15
4
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

DAHA ARTACAK BU GİBİN DURUMLAR LOO, UÇKUR DAVASI HEP OLAR OLAR OLAR

14
3
yanıtYanıtla
Ali bey:

Yilan halen aktiv

7
1
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

LAN SEN ESAS YILANI GEBERTMEMİŞSİN ÖLDÜRDÜĞÜN ADAMIN SUÇU NE

5
0
yanıtYanıtla
XXX OKTAY:

cahillik işte eşin yüz vermese o adam eşinle mesajlaşırmı hiç mantık yok bu bizim insanımızda biraz aklınız mantığınız çalışsın o kadın bir gün başka bir adamla seni yine aldatacak sen cezaevine gireceksin o eşin ise dışarda hayatını yaşayacak

1
0
yanıtYanıtla
İnanç:

Adalet yok kadın bu tür olaylar da asılsın aynısı erkek için de geçerli olsun yanı aldatanlar cezasını bulsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title