Haberler

Zonguldak Kayıp Madencinin Cesedi Limanda Bulundu

Kayıp madencinin cesedi limanda bulunduSOMA'da özel maden ocağında çalışırken 16 Nisan'da yapılan referandum da oy kullanmak için memleketi Zonguldak'a gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki maden işçisi İlhan Çelik'in deniz de cesedi bulundu.

Kayıp madencinin cesedi limanda bulundu

SOMA'da özel maden ocağında çalışırken 16 Nisan'da yapılan referandum da oy kullanmak için memleketi Zonguldak'a gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki maden işçisi İlhan Çelik'in deniz de cesedi bulundu.

Kilimli İlçesi'nde, tekneyle denize açılanlar, açıkta bir insan cesediyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri, cesedi kıyıya çıkarttı. Yarı çıplak halindeki cesedin üzerinde yapılan aramada İlhan Çelik'e ait bir kimlik, kredi kartları ve fotoğraflar çıktı. Araştırma da, İlhan Çelik'in yaklaşık 3.5 ay önce ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunduğu maden işçisi olduğu tespit edildi. Çelik'in geçen 16 Nisan'da gerçekleştirilen referandumda oy kullanmak için Zonguldak'a geldiği, daha sonra ise ailesine Soma'ya döneceğini belirterek evden ayrıldığı öğrenildi. Cesedin kesin kimliğinin yapılacak olan otopsi ve incelemelerin ardından ortaya çıkacağı açıklandı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Çelik'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhan Çelik Zonguldak Kilimli Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title