Haberler

Zonguldak Belediyesi'nden "Anneler Günü" Pikniği

Zonguldak Belediyesi "Dünya Anneler Günü" ve "Bahar Şenlikleri" Etkinlikleri Çerçevesinde Piknik Düzenledi.

Zonguldak Belediyesi "Dünya Anneler Günü" ve "Bahar Şenlikleri" etkinlikleri çerçevesinde piknik düzenledi.

Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan "Dünya Anneler Günü" ve "Bahar Şenlikleri" etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Belediyesi tarafından piknik düzenlendi. Merkez Yeni Mahalle'de düzenlenen pikniğe davetlilerin yanı sıra mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, Belediye Kültür Merkezi (BKM) Müdürü Abdullah Bakır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve mahalle halkı katıldı. Belediye Başkanı Secaatin Gonca, annelerin "Anneler Günü"nü kutlayarak, "Bahar Şenlikleri ve Anneler Günü nedeniyle etkinlikler düzenlemeye başladık. Bu günde eğlenmek amacıyla bir araya geldik. Bu günün bizle için bir önemi var. Bu gün 'Dünya Anneler Günü' ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Annelerimizin bizler üzerinde büyük bir hakkı var. Annelerimiz bizim için büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Bizde Zonguldak Belediyesi olarak bu anlamlı günde annelerimiz ve babalarımız ile bir araya gelerek güzel bir gün geçirmek istedik" dedi.

Pikniğe katılan halka Zonguldak Belediyesi tarafından yemek dağıtıldı. Halk Oyunları Araştırma ve Sergileme Derneği'nin (HASAD) yöre oyunlarını oynamalarının ardından halat çekme yarışması, ateş üzerinden atlama gibi çeşitli etkinlikler ile devam eden pikniğe katılan palyaçolar çocuklar ile oyunlar oynadı. Piknik, yarışları kazananlara hediyelerin verilmesinin adından sona erdi.

(ET-ET-Y) 11.05.2008 18:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title