Haberler

Askerden İzne Gelen Genç, Eski Sevgilisine Kurşun Yağdırıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

İstanbul'da askerden izne gelen genç, barışmak istediği eski sevgilisi tarafından reddedilince kurşun yağdırdı. Ardından kafasına ateş ederek intihara kalkıştı.

İstanbul Zeytinburnu'nda, askerden izne gelen Mahsun S, eski sevgilisinin işyerine giderek tekrar sevgilisi olmasını istedi. Ret cevabı alınca yanında getirdiği tabancayı çıkartarak önce eski sevgilisinin başına ateş etti, daha sonra da başına dayadığı tabancayı ateşledi. Nuran D. ölürken, Mahsun S, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

GENÇ KIZA SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI

Seyitnizam Mahallesi, 322. Sokak'taki olay öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'ta asker olan Mahsun Sarıkaşlı (21) izin alarak İstanbul'a geldi. Sarıkaşlı evinin yakınlarında Nurhan Doğan (20) ile görüşmek için buluştu. Bir süre sokak üzerinde konuşan ikili tartışmaya başladı. Sarıkaşlı yanında getirdiği silahla kıza genç kıza kurşun yağdırdı ardından da kendine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

AĞIR YARALANAN GENCİN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Özel bir hastaneye kaldırılan Nurhan Doğan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sarıkaşlı'nın ise durumunun ciddi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı alana güvenlik şeridi çeken polis ekipleri incelemelerde bulundu.Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Kızın boğazını sıktı. Sonra 2-3 el silah sesi duydum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zeytinburnu İstanbul 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (19)

İSMİ YOK:

Haksızlık aga. Biz askerlik yapıcaz kadın yan gelip yatacak yok ya. Kadınlarada 12 ay zorunlu hizmet verilsin kamu da belediyelerde çaycılık temizlik vs vs adalettt

11
17
yanıtYanıtla
emekli profesör:

akapenin ülkemize en büyük zararı,ne yazıkki vurdum duymaz ve sorumsuz bir gençlik yetiştirdiler.biran önce ülkeye sahip çıkacak vatanperver bir hükümete ihtiyaç vardır.

8
9
yanıtYanıtla
KötüHissedenGenç:

Hep cahillikten. Bir erkek asla ve asla artık kendisini sevmeyen, istemeyen bir kızın/kadının peşinden gitmemeli. Biraz egolu olmalı ve kendisine şunu demeli, ''lan beni istemeyeni ben neden isteyimki? banene ondan! O artık beni ilgilendirmiyor. Kendi seçimini yaptı ve kendi yoluna gitti. Sanki bana kızmı/karımı yok'' Bu kadar olmalı. Hiç bir erkek, artık kendisini istemeyen kızın peşinden gitmemeli ve onun özgürlüğünü kısıtmamalı. Bu yanlıştır, cahilliktir, aptallıktır, aşırı arsızlıktır, kötüd

10
2
yanıtYanıtla
cem:

umarım geberir de devlet böyle bir pisliği ömür boyu bakmak zorunda kalmaz

8
3
yanıtYanıtla
seke:

Hukumet emniyet nerde bunlar??? Lan herkes silahli gezer oldu ülkede. Kimsenin umurunda degil.

3
3
yanıtYanıtla
yayından kaldır:

yazık

4
0
yanıtYanıtla
DERİN:

keşke ambulans gelmeseymiş.

3
1
yanıtYanıtla
Realist:

HEmen bunuda sehit ederler. Trafik kazasinda bile olene sehit diyorlar

1
3
yanıtYanıtla
halk:

ne alaka amacın ne nereye bağlıyosun ?

yanıt4
yanıt0
Adam:

Genelde kızlar askere giden sevgililerini bırakıyor askerdede piskolojisi bozuluyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title