Haberler

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

Oyuncu Bergüzar Korel'in yurt dışında yaşayan yönetici olan kız kardeşi Zeynep Korel, oturduğu sitede günlüğü 400 TL'ye evlere temizliğe, saatliği 70 TL'ye de köpek gezdirmeye başladı. Zeynep Korel'in gündeme gelmesi, Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir ve Tanju Korel kimdir gibi soruları akıllara getirdi.

ZEYNEP KOREL KİMDİR?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel, Chicago'ya taşınarak burada hayatına sıfırdan başladı. Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Korel, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitirdi ve birçok şirkette yöneticilik yaptı. İki kitap yazan Zeynep, şimdilerde temizlik işçisi oldu. Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdiriyor.

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

ZEYNEP KOREL NE İŞ YAPIYOR?

Hayatıyla ilgili konuşan Zeynep Korel, şunları söyledi: "Amerika'da evlere temizliğe gidiyorum. Şuanda gündelikçilik yapıyorum. Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. Hiçbir şey ayıp değil. Çalışmak hiç ayıp değil." sözlerini kullandı.
Temizlik takıntısı olan Zeynep Korel, kız kardeşi Bergüzar Korel ve annesinin sunduğu imkanlara rağmen yurt dışındaki yaşantıyı tercih etti. İşlerini ilerletmeye çalışan Korel, kendisine bir temizlik şirketi kurmaya hazırlanıyor.

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

TANJU KOREL KİMDİR?

Tanju Korel, (d. 10 Ekim 1944, İstanbul - ö. 21 Eylül 2005, İstanbul) Türk sinema oyuncusu ve yönetmeni.
Galatasaray Lisesi'i bitirdikten sonra, Grenoble Üniversitesi'ne girerek eğitimini sürdüren Korel, 1966 yılında bir derginin düzenlediği yarışmaya katılarak birinciliği aktör Murat Soydan ile paylaştı. Sanat hayatına aynı yıl ilk filmi olan Eşkiya'da rol alarak başlayan sanatçı, sinema dışında dizi filmlerde de oynadı. Kendisi gibi oyuncu olan Hülya Darcan ile evlendi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Zeynep Korel'in babasıdır. Bir şirkete bağlı olarak belgesel yönetmenliği de yapan, Tanju Korel, kanser hastalığı nedeniyle öldü. Zincirlikuyu mezarlığında defnedildi.

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

Zeynep Korel kimdir? Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel kimdir?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri Bergüzar Korel Bergüzar Korel Zeynep Korel Zeynep Korel Tanju Korel Tanju Korel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title