Haberler

Zeynep Dizdar Konseri, Üniversite Öğrencisinin Trafik Kazası Sonucu Ölümü Üzerine Ertelendi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan “19 Mayıs Gençlik Şöleni” kapsamında bugün gerçekleşecek olan Zeynep Dizdar açık hava konseri Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Ümmü Söker’in dün elim bir trafik kazası sonucu ölümü üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan "19 Mayıs Gençlik Şöleni" kapsamında bugün gerçekleşecek olan Zeynep Dizdar açık hava konseri Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Ümmü Söker'in dün elim bir trafik kazası sonucu ölümü üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Hisarcık Belediyesince yapılan açıklamada, "Bu yıl ilkini düzenleyecek olduğumuz "19 Mayıs Gençlik Şöleni" etkinlikleri kapsamında Zeynep Dizdar açık hava konserİ, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencimiz Ümmü Söker kardeşimizin, elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Dizdar Hisarcık 19 Mayıs Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title