Haberler

Zeynep Alkan, çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi: Olay farklı yerlere geldi

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, bir dönem çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi. Söz konusu videoyu insanları güldürmek amacıyla çektiğini belirten Alkan, "Olay farklı yerlere geldi. Babama kadar gitti" dedi.

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, bir dönem çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi. Söz konusu videoyu insanları güldürmek amacıyla çektiğini belirten Alkan, "Olay farklı yerlere geldi. Babama kadar gitti" dedi.

"GÜZEL ENERJİ VERMEK İSTEDİM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına canlı yayın bağlantısıyla katılan Zeynep Alkan, bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşen dans videosu ile ilgili, "Zaten yorumlarda da bakarsanız beni destekleyen mesajlar vardı. Bu dans olay olduktan sonra ona cevap olarak videolar çektim, 'içimden gelerek, insanları mutlu etmek güzel enerji vermek istedim' dedim." dedi.

"VİDEOYU İNSANLARI GÜLDÜRMEK İÇİN ÇEKTİM"

Hayattaki en sevdiği şeyin insanları güldürmek olduğunu, çocukluktan beri insanları güldürdüğünü belirten Alkan, "Bu videoyu çekme amacım da buydu. Olay farklı yerlere geldi. Babama kadar gitti. Babam da beni bildiği için destekledi. 'Kızım olduğu gibi dans etti. Hep beraber dans edelim' dedi." diye konuştu.

Zeynep Alkan, çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi: Olay farklı yerlere geldi

Zeynep Alkan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"ESTETİK YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Ben sosyal medyada içimden ne geliyorsa onu yapıyorum insanlar beni bu yüzden seviyor. Sosyal medya fenomenleri olmak isteyenlere önerim kendiniz gibi olun.

Zeynep Alkan, çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi: Olay farklı yerlere geldi

Yüzüme estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Burnumun estetik olduğunu düşünüyorlar ama estetik yok burnumda da… Eğer yüzünü değiştirirsen herkes gibi olamaya başlıyorsun bu da mesleki hayatında senin önünü kapayabilecek bir şey diye düşünüyorum.

Zeynep Alkan, çok konuşulan dans videosuna açıklık getirdi: Olay farklı yerlere geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Alkan Hamdi Alkan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

hadi ordan:

çok çirkin ya bi de güzel oldugunu sanması :D

17
9
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Toplumun ahlakını bozuyor bu tipler. Hiç utanma diye bir şey kalmamış yazıklar olsun. Popüler kültürün kölesi olmuş yaşama gayesi olmayan nefsinin isteklerine boyun eğmiş boşbeleş bir nesil geliyor. .

12
4
yanıtYanıtla
AŞK ADAMI:

BU KIZ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR.

5
8
yanıtYanıtla
pörttlek gözlü:

pörttlek gözlü seviyorsan :D:D:D:D:D:

yanıt10
yanıt1
Samet:

artık estetik yapan herkes güzel.

yanıt4
yanıt1
Zimpara:

1 TL en cok daha fazlasi etmez

7
6
yanıtYanıtla
HATİCE:

İĞRENÇSİN TEK KELİME İLE. .

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Babasi gibi sevimsiz sakalar yapmis babasida zamaninda güldürme pogramlari yapardi komediyle alakasi yoktu bizim cocuklugumuzda fazla kanalda yoktu bakmaya mecbur kalirdik gulmeye denerdi bir turlu gulemezdim okadarki soguk sakalar

10
2
yanıtYanıtla
yol:

aptaaaaaaaallllllllllllll

5
5
yanıtYanıtla
az özgüvenli olun da güzele güzel deyin:

aklını fikrini bilemem ama güzel kızmış. kızlar kıskançlıktan erkekler de uzanamayacağından kıza çirkin diyolar yok daha neler.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title