Haberler

Zeybekler Kenti Aydınlılar Birarada

Bir süredir federasyonlaşma çalışmaları yürüten Aydınlılar bir araya geldi.

Bir süredir federasyonlaşma çalışmaları yürüten Aydınlılar bir araya geldi. İzmir'deki Aydın'lı bürokrat ve işadamlarının da katıldığı organizasyona Aydın milletvekili Gültekin Kılınç, İzmir milletvekillerinden AK Partili Ali Aşlık ve CHPli Aytun Çıray da katıldı.

İzmir Koleji'nde biraraya gelen Aydınlılar adına açıklama yapan Bozdoğanlılar Dernek Başkanı Ahmet Doğruyol, İzmir'de Faaliyet gösteren 7 Aydınlı dernek federasyonlaşmak için bir araya gelerek çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade etti. Doğruyol, "Aydınlılar Federasyonu olarak hedefimiz; 7'den 70'e tüm Aydınlıları kucaklamak. Aydınlıları, bir araya getirmek, üyelerimiz arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, ilimiz kültürünü ve yöresel değerleri korumak ve yaşatmak, gerektiğinde maddi manevi hemşerilerimizin yanında olmaktır. ve yaşadığımız ilimizi yani İzmir'i sahiplenmek, kentin sorunlarıyla ilgili kamuoyu oluşturmak çözüm yollarıyla ilgili kurum ve kuruluşlara bilgi aktarmak, İzmir de yaşayan vatandaşlarla bütünleşmek, hemşerilerimize aidiyet ve kimlik duygusu kazandırmaktır." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gültekin Kılınç Ahmet Doğruyol Aydınlı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title