Haberler

Zehra Taşkesenlioğlu: "Ak İktidar Engelleri Aşacak"

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde devam etti.

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Palandöken Otizm Derneği, Tohum Otizm Vakfı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Otizm Semineri'ne katıldı. Programda konuşan Taşkesenlioğlu, "Aile ve öğretmen eğitimini de kapsayan bu önemli programı düzenleyen tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum. Unutmayalım; "Özürlülük engel değildir, farklılıklarımız bizlere engel teşkil etmez. AK Parti iktidarı olarak Engellilere yönelik olarak 5378 sayılı yasayı çıkardık. Bu yasa önemli bir adımdı engelli vatandaşlarımız için, Fakat bu yasa yine de tam olarak önemli düzenlemeler sağlanamadı. Yeni dönemde söz konusu yasadaki eksikliklerin düzenlenmesinin takipçisi olacağız " dedi

Erzurum'un tarihi eğitim kurumu olan Erzurum Lisesi'ne ziyarette bulunan Taşkesenlioğlu, öğretmenler, idareciler ve öğrencilerle görüştü. Erzurum Lisesi'nin 1889 yılından beri ülkemizin ikbal ve istikbali için nice büyük ve seçkin dimağları topluma kazandıran bir eğitim kurumu olduğunu belirten Taşkesenlioğlu, "Erzurum Lisesimiz Türkiye'ye sayısız bürokrat, edebiyatçı ve sanatçı yetiştiren şehrimizin Darulfünunudur" dedi Taşkesenlioğlu, Erzurum Lisesi'nde abisi adına açılan Ali Fuat Taşkesenlioğlu Dersanesi'ni de ziyaret etti.

Seçim gezilerine Yakutiye ilçesinde devam eden Taşkesenlioğlu, Tahtacılar ve Gülahmet Caddelerindeki esnafı ziyaret ederek, esnafa 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Erzurum'un ticaret hayatına yön veren Gülahmet ve Tahtacılar esnafının istek ve taleplerini dinleyen Taşkesenlioğlu, "Esnafımız, İpekyolu güzergahında bulunan Erzurum'daki ticari hareketliliğin tıpkı eski günlerdeki gibi olmasını istiyor. AK İktidarla esnaf yeniden desteklenecek, Erzurum daha güçlü bir şekilde yeniden tarım, hayvancılık ve ticaretin merkezi olacak" ifadelerini kullandı. Kavaflar Çarşısı'nda esnafıda ziyaret eden Taşkesenlioğlu, seçim beyannamesindeki esnafa yönelik vaadleri anlatarak 1 Kasım seçimlerinde destek ve dualarını istedi.

Aile Destek Merkezi'nin Bayan kursiyerleri ile bir araya gelen Taşkesenlioğlu, AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni evlenen çiftlere çeyiz desteği verileceğini "Aşkın önüne geçilmez. Evlilikte çeyiz desteği vereceğiz. Gençlerin çeyiz hesabında 100 bin lira aile biriktirdiyse, 20 bin lira devlet verecek." sözlerini hatırlattı. Taşkesenlioğu, Ayrıca KOSGEB'in yeni dönemde kendi işini kurmak isteyenlere geri dönüşümsüz 50 bin TL vereceğini kaydetti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Fuat Taşkesenlioğlu Zehra Taşkesenlioğlu Yakutiye Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title