Haberler

Zalim İstanbul'da Cinsel İlişki Takvimi Kriz Çıkardı

Güncelleme:

Bekaret sahnesiyle büyük tepki toplayan Zalim İstanbul'un son bölümlerindeki 'cinsel ilişki takvimi' kriz yarattı.

Geçtiğimiz günlerde bekaret sahnesiyle büyük tepki toplayan Kanal D'nin iddialı dizisi Zalim İstanbul'da bu kez de cinsel ilişki takvimi sahnesi kriz çıkardı.

CİNSEL İLİŞKİ TAKVİMİ KRİZ ÇIKARDI

İlk bölümleriyle reyting yarışında Çukur ve Söz gibi iddialı dizilere kafa tutmayı başaran Zalim İstanbul, adından söz ettirmeye devam ediyor. Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile daha ilk bölümden seyirciyi yakalayan dizinin son bölümlerindeki 'cinsel ilişki takvimi' sahneleri kriz yarattı. Sosyal medyada izleyici bu durumu eleştirdi.

Zalim İstanbul'da Cinsel İlişki Takvimi Kriz Çıkardı

ELİNDEKİ HER KOZU KULLANIYOR

Her bölümü ile konuşulan dizide özellikle Seher'in asi kızı Ceren'in oyunculuk performansı dikkatlerden kaçmıyor. Cenk Karaçay ile evlenip Karaçay soyadını almak için elindeki her kozu değerlendiren Ceren'in hırsı izleyiciden tam not alıyor.

Zalim İstanbul'da Cinsel İlişki Takvimi Kriz Çıkardı

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Fakat dizide izleyicinin gözüne takılan ve sosyal medyanın diline düşen olaylar da var. Bunlardan biri geçtiğimiz bölümlerde yayınlanan bekaret sahnesiydi. Dizinin bu sahnesi RTÜK'ü harekete geçirmiş ve dizi ceza almıştı. Şimdi ise cinsel ilişki takvimi krizi sosyal medyanın yeni konusu oldu.

Zalim İstanbul'da Cinsel İlişki Takvimi Kriz Çıkardı

NE YAPTIĞINI KİMSE ANLAMAZ

Çok konuşulan sahnede, dizinin Ceren'i evin oğlu Cenk Karaçay'dan yüz bulamayınca ondan çocuk yapmayı kafaya koyar ve her fırsatta Cenk Karaçay ile birlikte olur. Birlikte olduğu günleri ise ablası ve babannesiyle paylaştığı odanın duvarındaki takvime işaretler. Cenk Karaçay ile cinsel ilişki yaşadığı günlere kalp resmi çizen Ceren'in ne yaptığını ise kimse anlamaz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Karaçay Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

alsana:

süper bu dizilere devam edin sonrada bunları izleyip çocuk büyütenlerin çocukları ananıza atlayınca kıvranıp durursunuz

48
3
yanıtYanıtla
HALKTAN/1-i:

arkadaşlar kim neyi izlerse izlesin kime ne ? herkesin aklı fikri var herkes istediği diziyi izler kime neeeee? anlam veremiyorum bu diziyi nasıl seyrediyorlar diyen kafaları. .

16
23
yanıtYanıtla
Ziya:

Reziller. millete bunları öğretiyorlar.

24
4
yanıtYanıtla
adsız:

herkes öğrense böyle hergün iğrenç haberler görmek zorunda kalmayız.

yanıt5
yanıt5
Murtaza:

Bunları dizi diye seyrediyorlar ya. .

22
2
yanıtYanıtla
Mümtaz:

Bi çentik de benim için at şekerim. .

10
3
yanıtYanıtla
mühendis:

pislikler

9
0
yanıtYanıtla
çiftetelli:

ertuğrul izleyip, eline kılıç alıp, gaza gelip karısını dövenlere bişey yok ama demi. en azından embesil gibi kılıç kuşanmıyorlar evde

2
5
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Ne günlere kaldik ya

7
0
yanıtYanıtla
heves:

Rtük nerde

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title