Haberler

Yüzlerce Bisikletli "Trafikte Biz de Varız" Dedi

– İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında dikkat çeken bir etkinliğe imza attı.

– İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında dikkat çeken bir etkinliğe imza attı. Sürücülerin trafikte bisikletlilere daha dikkatli yaklaşması ve trafik kazalarının önlenmesi için düzenlenen etkinlikte yüzlerce bisikletli Saraçhane'den Yeni Havalimanı'na pedal çevirdi.

Saraçhane'de başlayan etkinliğe 7'den 70'e yüzlerce vatandaş ilgi gösterdi. Kazananın olmadığı yarışta sosyal mesaj veren bisikletliler, sürücülerin trafikte bisikletlilere daha fazla dikkat etmesini istedi. Vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedefiyle yola çıkılan etkinlikte yüzlerce bisikletli, Yeni Havalimanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen TEKNOFEST etkinlik alanına kadar pedal çevirdi.

"BİSİKLETLİLERE BİRAZ DAHA ÖNEM VERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Etkinliğe katılan Fatih Türkmen, "Bisikletlilere biraz daha önem verilmesini istiyoruz. Sürücüler trafikteyken o yolda bizim de olabileceğimizi düşünmelerini ve araçlarını ona göre sürmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"HAREKETLİLİĞİ YAYGINLAŞTIRMAYI AMAÇLIYORUZ"

Hareketliliği yayınlaştırmak için pedal çevirdiklerini kaydeden İlker Batır, "Yeni havalimanına kadar süreceğiz. Çok keyifli bir yolculuk olacak. TEKNOFEST etkinlik alanına gideceğiz. En büyük heyecan da bu bizim için" şeklinde konuştu.

"Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz" diye konuşan Niyazi Güçlü ise, organizasyona katılmaktan büyük keyif aldığını kaydetti.

Bisikletliler son hazırlıklarını tamamladıktan sonra TEKNOFEST etkinlik alanına ulaşmak için yola çıktı.

(/GÖRÜNTÜLÜ) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title