Haberler

Yüzde 90 engelli Buse ve kendisini darbetmekle suçladığı eşinin yeni görüntüleri kafa karıştırdı

Güncelleme:

Mersin'de eşinin kendisi darbedip 7 aylık kızını balkondan sarkıttığını iddia eden Buse'nin, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde eşi tarafından şiddete uğramış kadınları taklit eden genç kadının bu videodan sonra eşinden şikayetçi oldu. Suçlanan eş ise, "Ben değil, eşim beni darbetti" dedi.

Mersin'de eşi Şahan Furkan A'nın (25) kendisi darbedip 7 aylık kızını balkondan sarkıttığını iddia eden Buse A'nın (22), yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Buse A, eşi tarafından şiddete uğramış kadınları taklit ederken, Şahan Furkan A'nın ise birkaç metre uzakta koltuk üzerinde gülerek eşini izlemesi yer alıyor. Buse A'nın bu videodan sonra eşinden şikayetçi olduğu ortaya çıkarken, Şahan Furkan A. ise emniyette verdiği ifadede engelli eşini suçlayarak, "Ben değil, eşim beni darbetti" dediği öğrenildi.

Olay, 27 Eylül'de merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde meydana geldi. 5 yıl önce geçirdiği kaza sonrası yürüme engelli haline gelen ve yüzde 90 engelli raporu bulunan Buse A. ile Şahan Furkan A, geçen yıl nisan ayında evlendi. 7 ay önce bir kız çocukları dünyaya gelen çiftin mutluluğu iddiaya göre Şahan Furkan A'nın alkol ve uyuşturucu kullanmaya başlamasıyla kabusa dönüştü. Buse A'nın iddiasına göre, Şahan Furkan A. pazar akşamı eşine şiddet uyguladı, yerlerde sürükledi. Daha sonra 7 aylık bebeğini balkondan sarkıttı. Şiddet olayının ardından Şahan Furkan A. hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Boynunda ve yüzünde yaralar oluşan Buse A, sosyal medya üzerinden sesini duyurarak yardım istedi.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Buse A'nın eşinden şikayetçi olmadan önce çekildiği öne sürülen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Buse A, eşi tarafından şiddete uğramış kadınları taklit ederken, Şahan Furkan A'nın ise birkaç metre uzakta koltuk üzerinde gülerek eşini izlediği görüldü. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine Buse A. eşinin videoyu tehditlerle çektirdiğini öne sürdü. Videonun çekildiği akşam darbedildiğini kaydeden Buse A, "Beni darbettiğinde video çekmek istedim ancak engel oldu. Zorla bana bu videoları çektirdi" ifadesini kullandı.

Yüzde 90 engelli Buse ve kendisini darbetmekle suçladığı eşinin yeni görüntüleri kafa karıştırdı

KOCA: EŞİM BENİ DARBETTİ

Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Şahan Furkan A'nın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde eşiyle aralarından kıskançlık yüzünden tartışma çıktığını söyleyen Şahan Furkan A. şu ifadeleri kullandı:

"Akşam saatlerinde tanıdığım bir kadın emlakçıyla iş ile ilgili görüştük. Eşim arayan şahsın kadın olduğunu fark edince kıskançlık yaptı ve aramızda tartışma çıktı. Eşim annesini aramak istedi. Ben de aramamasını söyledim. Daha sonra polis geldi ve bizi alarak karakola götürdü. Ben olayda eşimi darbetmedim ama eşim beni darbetti. Kızımın beşiğine tekme atmadım, balkondan aşağı sarkıtmadım. Kızım benim canımdan kıymetlidir. Suçlamaları kabul etmiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akdeniz Mezitli Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

zeyno:

Bunlar insanlarla dalga geçiyor galiba çocuğu ellerinden alıp bunları içeri tıksınlar anlasınlar ozaman dalga geçmek nasıl oluyormuş

23
1
yanıtYanıtla
Bay Yorumsuz:

evlilik çoluk çocuk oyuncağı olmuş

20
1
yanıtYanıtla
...............:

Engelilerde evlenebilir nasıl evlenir diye şaşırmayın ama ben kadının engelli olduğuna inanmıyorum çünkü gerçekten engelli olsaydı şiddet gören insanlarla dalga geçmezdi ruhu engelli onun

19
1
yanıtYanıtla
Yalan:

Kesin yalan kadın milleti olayın kolayını buldu at iftirayı

14
2
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Bu kadın yalan söylüyor. . . . kıskançlık yapmış belli

14
1
yanıtYanıtla
tuğba:

lütfen bebeği alın bunlardan . yazık o bebeğe yazık. yetkililere sesleniyorum lütfen:(

10
3
yanıtYanıtla
Ali:

Eğitim cahillik diyorum İslamı tanımak ve uygulamak insanın ahlakını düzeltiyor!

6
4
yanıtYanıtla
Kırmızı.:

İkisi de sıkıntılı tipler. çoçuğu alın bunlardan yazık olacak.

8
1
yanıtYanıtla
ref:

Babamın iki bacağı yoktu yüzde altmışdokuz engelli raporu verdiler bu kadın nasıl yüzde doksan rapor almış evlenip cocuk doğurmuş.

6
1
yanıtYanıtla
Boş işler bunlar:

Gel de onu anla çok saçma yüzde doksan engelli nasıl evlenebilir ya saçmalık

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title