Haberler

Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı: Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın

Güncelleme:

Bülent Ersoy'un 450 bin TL ödeyerek satın aldığı paltosunda, 55 tilki kürkünün kullanılması sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Tepkilerin odağı haline gelen Ersoy'a en sert tepkilerden biri de şarkıcı Yusuf Güney'den geldi.

"VİCDANIN YOK"

Sosyal medya hesabından Bülent Ersoy'un kürklü fotoğrafını paylaşan Güney, "Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist olsun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy. Para senin, zevk senin. Vicdanın yok, alıyorsun. Marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı" ifadelerini kullandı.

Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı: Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın

YUSUF GÜNEY KİMDİR?

Yusuf Güney 5 Haziran 1984'de Trabzon'da doğdu. Aslen Gümüşhane Kelkit'li olan Yusuf Güney, 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşındı ve ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşadı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı: Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadınRafet El Roman ve Yusuf Güney

O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Şarkıcı, bu başarıların neticesinde Bir Sevda Masalı isimli ilk albümünü Rafet El Roman'ın prodüktörlüğünde 12 Şubat 2009 tarihinde çıkardı. Ardından 2012 yılında 3 şarkı ve 3 remixten oluşan Kader Rüzgarı isimli maksi single albümünü çıkaran Güney, 2013 yılında Sevgi Arsızı albümünü, 2014 yılında Hazin isimli single, 2016 yılında Kaptan albümünü, 2018 yılında Yaradanım isimli single, 2019 yılında Çak Bi Beşlik isimli single ve 2020 yılında Duydun mu isimli single çıkardı.

Yusuf Güney, kürk giyen Bülent Ersoy'a demediğini bırakmadı: Erkek oldun, kadın oldun ama insan olamadın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Yusuf Güney Haberler

500

Yorumlar (70)

yusuf guney:

Yusuf guney, , , Bulent Ersoy a boyle hakaret etmek senin haddine mi?Kendi sikletindekilerle oyna. Sirf kendini gosterme cabasi baska birsey degil. Ben savunmuyorum Ersoy un yaptigini ama senin yaptiginda bir o kadar yanlis.

25
56
yanıtYanıtla
H.E:

Agzina saglik Yusuf Guney

56
12
yanıtYanıtla
pelkas:

ulan Yusuf medya dan biraz uzak kalınca neye kime satacağını şaşırdın ha bu Bülent Ersoyu sevdiğim anlamına gelmez ama sen iyice şaşırdın bı sirkelen gündeme gelmek için emek ver adam gibi işler yap karı gibi dedikodu yapma

19
47
yanıtYanıtla
Ne diyon:

Yusuf guney kiiiiim Bulent Ersoy kim. Sadece Bulent Ersoy ismini kullandi diye haber olmus. Kürk baya guzelmis.

10
54
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Yusuf Güney, Bülent Ersoy'' a laf göndermesi için 40 yıl sahne tozu yutması gerekir. Yusuf Güney sen daha bu alemde çok toysun bırak laf atmayı daha haliç'' e ulaşmadı. .

18
46
yanıtYanıtla
Akılsız Adam:

birinin birine laf söylemesi için insan olması yeterli değil bülent bey dünyanın en büyük şarkıcısı bile olsa önce insan olacak

yanıt23
yanıt3
HAKAN ARSLANOĞLU:

AKILSIZ ADAM; Bülent Ersoy bu zamanda paralı askerlik yapanlardan bile daha delikanlı erkek ve insandır. Bilenler bilir bilmeyenler kendi bilir.

yanıt8
yanıt21
Akılsız Adam:

Hakan Arslanoğlu kaç yaşındasın acaba böyle atarlı giderli sözler yazıyorsun. Ben insan olmaktan bahsediyorum sen delikanlılık falan diyorsun şu sizin erkeklik delikanlılık takıntınız yok mu. Bir canı almak delikanlılık veya insanlık değildir. Para verip güzel görünmek için bir canı almanın vahşet ve cahilliktir. Bunu ve bunlar gibilerini savunanlar da kör cahildir

yanıt21
yanıt2
HAKAN ARSLANOĞLU:

AKILSIZ ADAM: Benim yazdığımın delikanlılık veya atarlı giderli sözlerle hiç mi hiç alakası yok. O senin anlayışın. Bülent Ersoy erkeklik döneminde bile vatanı için askerlik görevini yapmış biridir. Paralı askerlik yapanlardan bile daha delikanlıymış anlamında yazdım. Bilenler bilir yani eskiler bilir yeniler anlamaz anlamında yorum yaptım. .

yanıt3
yanıt1
HAKAN ARSLANOĞLU:

AKILSIZ ADAM; Yorumumda atarlı giderli delikanlılık sözleri yazmıyor. canı almaktan bahsetmişsin öyle bir yazımda bulunmuyor. Önce okumasını öğren. . Delikanlılıktan bahsetme nedenim, Bülent Ersoy erkek olduğu zaman askerlik görevini bile yapmıştır. Paralı askerlik yapanlardan bile daha delikanlı bir geçmişi varmış demek istedim. Bilenler bilir yani eskiler bilir anlamındadır.

yanıt3
yanıt1
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title