Haberler

Yürürken Başına Pencere Camı Düşen Genç Kız

Eskişehir'de, yolda yürürken başına pencere camı düşmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavisi süren Gamze Kara'nın nişanlısı Ersin Akbulut, "İnşallah düğünümüz yine belirlemiş olduğumuz tarihte gerçekleşecek. Ben buna inanıyorum." dedi.

Eskişehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kara'nın nişanlısı Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada ihmal tespit edilmesi halinde gerekli cezaların verilmesini istedi.

Akbulut, şehir merkezindeki bir börekçide yemek yedikten sonra dışarı çıktıkları anda binanın üçüncü katında bulunan pencere camının nişanlısının başına düştüğünü belirterek, olayı şu sözlerle aktardı:

"Birden şangırtı koptu. Baktım Gamze yerde, hemen kucağıma aldım. Bilinci kapalıydı. Sonra biraz yüzüne vurdum kendine geldi, bana baktı. 'İyi misin?' dedim, iyi olduğunu fakat sol tarafının tutmadığını söyledi. Bir süre bilincini açık tutmaya çalıştım. Etrafa bağırdım 112'yi arayın diye. Oradan geçen bir hemşire, başına tampon uyguladı. Sonra atkımı tampon olarak kullandık. Bilincini açık tutmaya çalıştım. Sürekli 'bu kaç, biz iyiyiz, iyi olacağız' dedim. Ambulansın yolda olduğunu, geleceğini söyledim. Sonra o benimle konuştu, 'Tamam' dedi ve Allah'a şükür bilinci yerindeydi. Şu anda da bilinci yerinde. Doktorlar sağlığının iyiye gittiğini söylüyor."

"İnşallah düğün tarihimiz değişmeyecek"

Nişanlısını yoğum bakım servisinde ziyaret edebildiğini ve sesini duyduğunu belirten Akbulut, genç kızın sağlığının iyiye gitmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

"Düğün için gerekli sağlık raporunu sordu"

Kara'nın yemek yemeye başladığını, bunun önemli bir gelişme olarak görüldüğünü anlatan Akbulut, "Olay günü saçlarının kesilmemesi için doktorla pazarlık bile yapmıştı. 'Düğünüm var, kesmeseniz olmaz mı' demişti. İnşallah düğünümüz yine belirlemiş olduğumuz tarihte gerçekleşecek. Ben buna inanıyorum. Allah onu bize bağışladığı gibi bu düğünü de yapmamıza imkan verecektir. Nikah için sağlık raporu almamız gerekiyordu. Dün yine onu sordu. 'Bak buradayken al raporu' dedi. Güldüm, 'tamam' dedim." diye konuştu.

Tanıdık tanımadık çok fazla kişinin nişanlısı için dua ettiğini bildiğini dile getiren Akbulut, "Allah herkesten razı olsun. Bunu Gamze'ye de söyledim. Dualarla inşallah ayağa kalkacak ve belirlediğimiz tarihte düğünümüzü yapacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ersin Akbulut Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title