Haberler

Yurtta Asayiş

Karaman'da, 6 ayrı trafo hırsızlığına karıştığı belirlenen 2 zanlı yakalandı.

Karaman'da, 6 ayrı trafo hırsızlığına karıştığı belirlenen 2 zanlı yakalandı.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Kisecik köyünde hırsızlık olayında kullanıldığını belirledikleri 42 BVD 12 plakalı otomobili takibe aldı.

Jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayan otomobil, 2 saatlik takip ve kovalamanın ardından Karaman şehir merkezinde polis ekiplerinin yola barikat kurmasıyla durdurabildi.

Otomobili kullanan M.A.S. (20) ile araçtaki Y.A. (23) gözaltına alındı.

Kiralık olduğu tespit edilen araçtaki aramada, çalıntı olduğu belirlenen 6 trafo motor sargısı ve makas ile uyuşturucu bulundu.

Sabıka kayıtları olan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde yaptığı kontrollerde, şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Ekipler, ikazlara uymayarak kaçan otomobili takibe aldı.

Kovalamaca sonucu Şanlıurfa-Akçakale karayolunda durdurulan otomobilde, 28 pakette yaklaşık 50 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili otomobilde bulunan Faik S, İsa U. ve Ahmet A. gözaltına alındı.

Yakalanmamak için evlenerek soyadını değiştirmiş

Giresun'un Espiye ilçesinde hakkında 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadının, yakalanmamak için evlenerek soyadını değiştirdiği belirlendi.

Espiye Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları kimlik kontrolü sırasında F.B. adlı kadının karıştığı bir cinayet olayından dolayı 5 yıldır arandığını tespit etti.

Gözaltına alınan F.B'nin, 2011'de işlenen bir cinayetten dolayı hakkında 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve yakalanmamak için evlenerek soyadını değiştirdiği belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Espiye Adliyesine sevk edilen F.B, tutuklandı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Şanlıurfa Karaman Kisecik Espiye 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title