Haberler

Yurtdışına Çıkmak İsteyen Savcının Pasaportuna El Konuldu

Güncelleme:

HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen'in Almanya'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan çıkışına izin verilmedi.

HSYK tarafından açığa alınan ve hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan savcı Adnan Çimen'in Almanya'nın Hamburg şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı'ndan çıkışına izin verilmedi. Çimen'in pasaportuna el konuldu.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ KONULAN 54 SAVCIDAN BİRİ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından tedbiren görevden uzaklaştırılan ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine "Selam ve Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında, "Siyasi ve askeri casusluk", "silahlı terör örgütü kurma ve üye olma", "Türkiye Cumhuriyet hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan 54 savcı ve hakim arasında bulunan Adnan Çimen'in, hakkında yasağın konulduğu 3 Kasım 2015 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentine gitmek için Atatürk Havalimanı'a gittiği öğrenildi.

TEBLİGAT YAPILMADIĞINI SÖYLEDİ

Pasaport kontrolünde Çimen'e Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aynı gün yurt dışına çıkış yasağı konulduğu, Çimen'in ise kendisine bu konuda herhangi bir tebligat yapılmadığını söylediği öğrenildi.

PASAPORTUNA EL KONULDU

Bunun üzerine görevlilerin Çimen'e hakkında çıkartılan yurt dışına çıkış yasağının tebliğ edildiği, pasaportuna el konulduğu ve Çimen'in yurt dışına çıkamadığı kaydedildi.

54 KİŞİNİN PASAPORTU İŞLEVSİZ HALE GETİRİLDİ

Diğer yandan Emniyet Genel Müdürlüğünce hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan 53 kişinin de pasaportu işlevsiz hale getirildi.

Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, 3 Kasım 2015 günü aralarında Cihan Kansız, Mehmet Berk, Adnan Çimen, Celal Kara, Muammer Akkaş, Hikmet Usta, Mehmet Ekinci, Metin Özçelik, Mustafa Başer, Sedat Sami Haşıloğlu, Menekşe Uyar ve Süleyman Karaçöl'ün de olduğu 54 hakim ve savcının yurt dışına çıkışına yasak koymuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Çimen Bakırköy Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Ayyildiz:

Yillarca bunlari hukuk adami bildik, hepsi birer fareymis.

59
17
yanıtYanıtla
REALİTE:

PARELEL ALMANYADA YUVALANMIŞ İPİNİ KOPARAN ALMANYAYA

8
1
yanıtYanıtla
YÖRÜK ASIMobil-ANDROID:

atin bir cukura kapatin üstünü

3
4
yanıtYanıtla
ali bal:

Nedense hep Almanya bu mit araştırsın hele bu alamayada ne tezgah var rapor düzenlesin

7
0
yanıtYanıtla
gürcan:

atın içeri hepsini böyle döner işte anlarsınız içerde yatmak neymiş

5
1
yanıtYanıtla
saadet partısı:

OHHH IYI OLDU HAKIM SAVCI SEWMEM

3
2
yanıtYanıtla
Ahmed AHMEDINOVMobil-IOS:

Reis zekerya yalakasi Almanyada bu da onun yanina gidecekti herhalde arkadan da Mehmet Berk île Mehmet Ekinci de geldi mi Ekip Tamam olacakti!

5
0
yanıtYanıtla
Orhan:

Hayin alcaklar kacip kurtulacaksiniz öylemi ALLah Belanizi versin

5
0
yanıtYanıtla
hukuk da birgün gelecek:

aklını mantığını kullanmadığın için bedduanın sana dönüp geleceğini de biliyorsun değil mi? Yandaş medya organları dışında bir bilgi kaynağına sahip misin? Ne biliyorsun bu insanlar hakkında? Tarih, siyaset, hukuk ve sosyoloji bilgin ne seviyede?Bugüne dek güvenliğini, asayişini korudu bu insanlar, şimdi haksızlık ve hukuksuzluklarını örtbas etmek için hukuk adamlarını köşeye sıkıştırmak isteyenler, çobanın işine gelmediği için sürüsüne kurt diye tanıttığı her şeye inananaptalbir koyunsun

yanıt1
yanıt1
din kimelere kalmış:

kumpasın ergenekonun savcısıyım diyen her gün yurt dışına çıkıyor?

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title