Haberler

Yüksekova'da 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü ve şehitleri anma günü nedeniyle Yüksekova’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü ve şehitleri anma günü nedeniyle Yüksekova'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Kar yağışı nedeniyle etkinlikler, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde devam etti. Buradaki törene de Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Dindar Şahin Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Tören İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmacılarda sonra Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı," Dün Çanakkaleyi geçemeyenler bugün Yüksekova'da ve Şırnak'ta hendek kazdırdılar farklı şekilde bombalar yağdırdılar. Düşman mertçe çıkıp karşımızda savaşmadılar" dedi.

Kısıklı Köyü Abdülkadir Alkan İlköğretimokulu öğrencilerinden Çanakkale Zaferi'ni anlatan slayt gösterisiyle program sona erdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Mahmut Kaşıkçı Yüksekova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title