Haberler

Yozgat'ta Gazeteciler Yetkililere Kızak Yaparak Seslendi

Yozgat'ta görev yapan gazeteciler, Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda kızaklarla kayıp yetlililere burada bir kayak merkezi kurulmasını önerdi.

Yozgat'ta görev yapan gazeteciler, Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda kızaklarla kayıp yetlililere burada bir kayak merkezi kurulmasını önerdi.

Yozgat'ta görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının mensupları, Türkiye'nin ilk Milli Parkı olan Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nda bir araya geldi.

Milli Park'ta kızak ve naylon poşetlerle kayarak karın keyfini çıkaran gazeteciler, yoğun iş hayatından uzaklaştıkları etkinlikte, yetkililere kentin ekonomik ve sosyal gelişimi için Milli Park bünyesinde bir kayak merkezi oluşturulması önerisinde de bulundu.

Gazetecilerden Mehmet Erol, yaptığı açıklamada, kendi aralarında düzenledikleri bu etkinlikle çocuklar gibi eğlendiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Burada çocukluğumuzu yaşadık ama bakıyoruz geçmişe, Çamlık'ta ayak kızağı ile bu işi daha profesyonel yapan insanların fotoğrafını görüyoruz ama maalesef bu günlerde yok. Kayseri Erciyes'ten bizim neyimiz eksik. Neden pist yapılma çabası içerisine girilmiyor. Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi'nin en kısa sürede Yozgat halkına yakışacak bir şekilde kayak merkezini Çamlığa istiyoruz. Güzel bir tesis olursa Çamlık sadece Yozgatlılara değil, İç Anadolu Bölgesi'nin tamamına hitap edebilir."

Kadir Can Ünal da Yozgat'a en kısa zamanda bir kayak pisti yapılması gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yozgat Çamlığı Milli Parkı Türkiye'nin ilk milli parkı olduğu gibi ilk kayak merkezlerinden de bir tanesiydi. Geleceğe yenilmiş ve kayak parkımız kalkmış. Biz de gazeteciler olarak farkındalık oluşturalım istedik. Gazeteci arkadaşlarımızla gelip çamlıkta kızaklarımızla kaydık. Gönül isterdi ki burada kayak merkezi olsun. Biz bugün eğledik isteriz ki diğer vatandaşlarda gönüllerince eğlensin ve Çamlık kayak turizmine açılsın."

Oğuz Bahçeli de Çamlığın çok güzel bir doğaya sahip olduğunu belirterek, burada kayak pisti oluşturmasıyla birçok etkinliğin yapılabileceğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Erol Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title