Haberler

Yör Group İnşaat Projelerine 1 Milyar Dolar Bütçe Ayırdı!

Güncelleme:

Yörsan'ın Kurucusu Şerafettin YÖRÜK: The Abraaj Group, Yörsan'ı satın almadı ortak oldu!


YÖRÜK ailesi, Yörsan'a The Abraaj Group'u ortak aldıktan sonra 'Yöryapı' adıyla inşaat sektörüne girdi. Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK, kamuoyunda Yörsan'ın The Abraaj Group'a satıldığı bilgisinin yanlış olduğunu söyledi. YÖRÜK, "Medyada Yörsan satıldı şeklinde haberler çıkınca doğal olarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Dubai kökenli bir fon şirketi olan The Abraaj Group, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak halen işimizin başındayız. Kaliteden eskisi gibi ödün vermiyoruz halkımızın içi ferah olsun gönül rahatlığıyla Yörsan ürünlerini tüketmeye devam etsin. Bu ortaklıktaki amacımız Türkiye devi olan firmamızı Dünya devi yapmaktır" dedi.

Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin YÖRÜK, Yöryapı ile ilgili şunları söyledi:"İnşaat sektörüne, Emlak Konut ve büyük çaplı projeler için 1 milyar dolar bütçe ayırdık. Bu tür büyük projelerde; içinde oteli, hastanesi, okulu, alışveriş merkezi, parkı olan kısacası insanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek İstanbul Şehri içinde farklı bir şehir yapmayı planlıyoruz. 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güvenle, aynı marka değerinin Yöryapı imzasıyla inşaat sektörüne taşımayı hedefliyoruz. Yörsan'da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarımızı genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlıyoruz."

Yönetim Kurulu Başkanlığını Şerafettin YÖRÜK'ün yaptığı Yöryapı'da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Teoman YÖRÜK yapıyor. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Mustafa YÖRÜK, Fatih YÖRÜK ve Fahri YÖRÜK

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Yörsan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title