Haberler

Yönetmen Göreç: Türk Sinemasını Rahat Bırakın Ananızı...

Güncelleme:

Altın Portakal'da "Ulusal Uzun Metraj Film Yönetmeni" ödülünü vermek için sahneye gelen Ertem Göreç, sahnede yaptığı çıkış ile geceye damga vurdu.

Antalya'da 51.'si düzenlenen Altın Portaklal Film Festivali'nde bu gece ödüller sahibini bulurken programı izleyen seyirciler ve ekran başıda takip eden izleyicileri şoke eden bir olay yaşandı.

"Ulusal Uzun Metraj Film Yönetmeni" ödülünü vermek için sahneye gelen yönetmen Ertem Göreç, "Filmleri beraber izledik. Küfür edebiyatı hakim. O zaman bizde küfürle karşılık verelim. Türk sinemasını rahat bırakın yoksa ananızı nokta nokta ederim." dedi.

"FİLMLERDE KÜFÜR EDEBİYATI HAKİM"

Yönetmen Göreç, "Filmleri beraber izledik. Küfür edebiyatı hakim. O zaman bizde küfürle karşılık verelim. Bende lafımı öyle bağlıyayım bari. Bana Türk Sineması'na tecavüz etmeyin demek düşüyor. Onu rahat bırakın. Ve bende bu festivalin küfür edebiyatıyla olayı bağlıyım bari." ifadelerini kullandı.

"TÜRK SİNEMASINI RAHAT BIRAKIN YOKSA ANANIZI..."

Gönenç sonra, "Türk sinemasını rahat bırakın yoksa festivalın havasına uyarak ananızı nokta nokta ederim. Evet bu söylediklerim festivalın formatına çok uygun." diye konuştu.

İlgili Haberler

EVGAR'DAN "GEZİ" SELAMI

Ünlü oyuncu Demet Evgar, Altın Portakal Film Festivali'ndeki ödül töreninde Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden gençlere selam gönderdi.

KOBANİ'YE DESTEK

Öte yandan sahneye ödül almak için çıkan ya da ödül taktim etmek için çıkan Türk Sineması ve Türk Tiyatrosu'na damga vurmuş birçok isim, IŞİD saldırılarına maruz kalan ve dehşeti yaşayan Kobani insanlarına sahneden destek olup selam gönderdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ertem Göreç Antalya Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

atif:

kahrolsun mason/sionist ozentileri

83
0
yanıtYanıtla
baylo:

sanatçılar kobanili insanlara selam göndermiş. kobanili pkk lılar demeye dilinizmi varmadı. o şehitler sizin içinmi verdi kanını bu topraklara yazıklar olsun hepinize

25
50
yanıtYanıtla
demokrat:

Alt tabaka koyunları, sizin sanatla ne alakanız var, hadi dönun geldiğiniz kanalisasyona.

5
47
yanıtYanıtla
leyla:

bi sus be dır dır dır

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Zaten faşist kanunlarınızla buna uğraşıyorsunuz ama halkın yarısı takunyalı ortaçağ zihniyetinizi paylaşmıyor.

yanıt0
yanıt0
Türkiye Aslanlari:

La Demokrat RumuzLu. . Sen Tam Bir Geri Zekalisin, Cennet ANAlarin Ayaklarinin Altindadir. Sen Bunu Bile Bilmiyorsun Kalkmis Buraya Yazi Yaziyorsun. Tam Geri Zekalisin Her Yorumun Böyle Sacma. . Bi Gidin ülkeden

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Ey koyun, gerizekalının iki yüksek lisans diploması var ve senin yıllık gelirini yarım ayda kazanıyor.

yanıt0
yanıt0
BURAK:

DEMOKRAT zavallısı sen ve senin gibiler tam bir zavallısınız. İnsanların değerini kazandıkları parayla ölçüyosun adam mısın sen.

yanıt0
yanıt0
Mustafa Durmaz:

bazı sözde sanatçı arkadaşlar suriyede ölen diğer 250. 000 bin insan içinde bir iki laf etseydilerdi daha humanist ve evrensel bir dışavurum olacaktı var ise bile haberde belirtilmemiş demek ki . . . . yok

49
1
yanıtYanıtla
saptirmayin:

akp tayfasinin küfürlü ve bozuk konusma sekline atifta bulunmus sanat düsmani akpkli yobazlar herseyi saptiriyor gezi olaylarinda pkklilarmi öldü sanki atatürkcü genclere nasil saldirildi gördük gercek sanatcilar kime selam verecegini bilir siz pkkyla ortaklik yapan akp hukumetini lanetmleyin

4
43
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title