Haberler

Yonca Lodi, Bergamalılar'ı Coşturdu

İzmir'in Bergama İlçesi'nde 76'ncı Uluslararası Kermesi kapsamında konser veren şarkıcı Yonca Lodi, Bergamalılar'a unutamayacakları bir gece yaşattı.

İzmir'in Bergama İlçesi'nde 76'ncı Uluslararası Kermesi kapsamında konser veren şarkıcı Yonca Lodi, Bergamalılar'a unutamayacakları bir gece yaşattı.

Aslepion Tiyatrosu'ndaki konserde Yonca Lodi, aşırı rüzgara rağmen hayranlarına unutulmaz bir gece geçirtti. Sırtını tamamen açıkta bırakan elbiseyle sahneye çıkan Yonca Lodi, eski ve yeni albümünden birçok şarkıyı seslendirdi. İzleyiciler kimi zaman bulundukları yerde oynayarak kimi zamanda çakmak ve cep telefonu ışıklarını sallayarak Lodi'ye eşlik etti. Güzel şarkıcı, repertuvarında olmamasına rağmen, izleyiciler arasındaki TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un isteği üzerine, 'Kalamış' adlı Türk Sanat Müziği şarkısını söyledi. Lodi, şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da beğeni topladı.

Yonca Lodi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler'in de izlediği konserinde zaman zaman toplumsal mesajlar da verdi. Lodi, 'Ünzile' adlı şarkıyı seslendirmeden önce, "Bu şarkıyı söylerken her zaman hüzünlenirim. Ama son bir yıldır yaşanan olaylar nedeniyle daha bir hüzünlü oluyorum. Hemcinslerim çok eziliyor. Dayak yiyenler, nüfus kaydı olmayan kadınlar, çocuk yaşta satılan kadınlar var. Şu an en büyük derdimiz kürtaj değil. Kadın vücudu tapınaktır, tapınmayı bilene" dedi.

Bir hayranının Bergama'ya daha sık gelmesini isteği Lodi, Ajda Pekkan'ın yıllardır sahnelerde olduğunu hatırlatarak, "Daha çok gencim. Her halde bir 55 sene daha bu işi yaparım" diyerek yanıt verdi.

Konserin sonunda Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç, şarkıcı Yonca Lodi'ye plaket verip, teşekkür etti. - İzmir / Bergama

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yonca Lodi Bergama İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title