Haberler

"Yol Üstü Lezzet Durakları"

Güncelleme:

CNN TÜRK Televizyonu "Yol Üstü Lezzet Durakları" program çekimleri için bu hafta Sakarya İli'nde idi.

CNN Türk Televizyonu'nun sevilen programları arasında bulunan ünlü Gurme Gezgin Mehmet Yaşin'in hazırlayıp sunduğu "Yol Üstü Lezzet Durakları'nın bu haftaki durağı Sakarya oldu. Programda ise Tunatan Tesisleri'nde yapılan yöresel lezzetler konu oldu.

Tunatan tesislerinde yapılan çekimlerde Sakarya Kebap ile Patlıcan Yatağında Kuzuzade'nin yapılışını kayda alan ekip, ayrıca Mehmet Yaşin tarafından Baş Usta Remzi Tan'la da yemeklerin yapılışla ilgili bilgiler aldı. Bu yemekleri ayrıca Kabak Çorbası, Kabakmacun, Kabak Tatlısı, Kabaklava da masada ilave edildi. Yediği yemeklere hayran kalan ünlü Gurme Gezgin Mehmet Yaşin; Kabakmacun'un Lahmacunun pabucunu dama atacak kadar güzel olduğunu ifade ederek; "Kabak Çorbasının Cevizli sunuluşunu, Sakarya Kebap'ın bol malzemesine, Patlıcan yatağında Kuzuzade'nin közlenmiş Tadına ve Kabak Tatlısı'nın Türkiye'de en güzel yapıldığı ilin Adapazarı olduğunu belirtti.

Burada yenilen Yemeklerin arkasından mutlaka Kabaklava Tatlısını öneren Mehmet Yaşin; damakları biraz daha fazla şımartmak isteyenlerin mutlaka Tunatan'a gelmelerini önerdi. Tuna Tan'la yapılan röportaj sonrası yemekler yenilerek, gurme üzerine sohbetler yapıldı. Tuna Tan Tesisleri'ni gezen ünlü gurme Mehmet Yaşin buradaki kabak ürünlerine ve tesise Hayran kaldı. Duvardaki konuk fotoğraflarını da inceleyen ünlü gurme "Gördüğüm kadarıyla buraya bir ben gelmemişim" diye esprisi yaptı. Islama köfte çekimleri için ise köfteci İsmail'e giden ekip çekimlerden sonra ilimizden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yaşin Tuna Tan Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title