Haberler

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan, Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

Güncelleme:

Yeşilçam'ın yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. Oğlu Murat Arkın, sosyal medya hesabından usta oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Yaşadığı solunum sıkıntısından dolayı rahatsızlanan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Arkın'ın sağlık durumunu merak eden hayranlarına güzel haberi ilk olarak menajeri vermişti. Ardından usta oyununun oğlu Murat Arkın sosyal medya hesabından babasının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

"BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ"

KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. Son durumu ile ilgili olarak oğlu Murat Arkın, instagram hesabından "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun" açıklamasını yaptı.

Yoğun Bakıma Kaldırılan Cüneyt Arkın'ın Oğlu Murat Arkın'dan Usta Oyuncunun Hayranlarına İyi Haber

USTA OYUNCUNUN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Usta sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten hastane sahibi milletvekili Dr. Hayati Arkaz, "Cüneyt Bey, 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Koah hastası Cüneyt Bey. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Sosyal Medya Murat Arkın Magazin Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (20)

İzmir’li:

artislere dua edilmez.

3
11
yanıtYanıtla
Mezar Bekçisi:

Bende etmiyorum zaten.öylece gömüyorum.

yanıt2
yanıt5
ikb:

Allah yardımcısı olsun. Türkün öz sanatçısı vatanını milletini seven yiğit Türk evladı Ömrün uzun olsun inşallah

14
0
yanıtYanıtla
Hasta Bakıcı:

ölsede halva yesek.

3
10
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

GERÇEK YASAYAN EFSANE TÜRK SÍNEMASINDA TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK JÖNÜ

11
0
yanıtYanıtla
Katip çelebi:

Cocukluğumun kahramanı dövüşürken hayallerimi oynayan adam büyük geçmişler olsun.uzun ömürlü olasın.

9
0
yanıtYanıtla
smkldnndmnajddkllja:

çok geçmiş olsun büyük usta

9
0
yanıtYanıtla
TAHSİN:

Gerçek Akilimiz bu işte.

6
2
yanıtYanıtla
Bilgi:

Hastanenin ismi Silivri Medical Park. Hayranlarına izin verilirse ziyarete gidebilirler.

5
1
yanıtYanıtla
Dilenci:

halva varmı abi.

yanıt1
yanıt5
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title