Haberler

Yılın Otomobili İçin Yılın Testi

Güncelleme:

OGD üyesi 73 otomotiv gazetecisi, finalde yarışacak 7 otomobili seçmek için İntercity İstanbulpark'ta bir araya geliyor. 25 Mart 2016 tarihinde İntercity İstanbul Park'ta yapılacak test sürüşünde, tüm aday otomobiller; güvenlik ve teknik açıdan önemli bir sınavdan geçirilecek.

Gün boyu sürecek testlerin ardından, her jüri üyesi 22 aday otomobil arasından 7 favori otomobili seçecek. Böylelikle ilk oylama sonucunda jüri üyeleri tarafından en fazla önerilen ilk 7 otomobil finalde yarışmaya hak kazanacak. Finale kalan 7 otomobil 28 Mart 2016 tarihinde açıklanacak.

İŞTE ADAY OTOLAR

Türkiye'nin otomobili aday listesinde şu otomobiller yer alıyor; "Audi A4, BMW 7 Serisi, Fiat 500X, Fiat Egea, Ford Mondeo, Ford Mustang, Honda Jazz, Hyundai Tucson, Jaguar XE, Kia Sorento, Land Rover Discovery Sport, Mazda CX-3, Mercedes GLC, Mercedes C-Coupe, MINI Clubman, Opel Astra, Renault Talisman, Renault Kadjar, Skoda Superb, Ssangyong Tivoli, Subaru Levorg, Volvo XC90." (Kayna:Hürriyet)


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Park Türkiye Ford Fiat Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (3)

super egea:

Egea dan sasmayacaksin. Ne ararsan var. Aynı ozellikteki ford ww bmv ye okadar para verirlirmi yaa.

10
80
yanıtYanıtla
OPEL:

ASTRA

4
6
yanıtYanıtla
abdulbaki:

ya adamlar seçmiş 2016 yılın otomobili OPEL ASTRA siz neyim derdindesiniz?

4
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title