Haberler

    Yılın En Güzel Festivali "Beauty Fest" ile Güzellik Dolu Haftasonu

    Yılın en güzel festivali “Beauty Fest”te, ziyaretçiler, 3 gün boyunca, müzik eşliğinde saklı kalan tüm güzellik sırlarını öğrendi, dijital dünyanın en renkli isimleriyle tanıştı ve  ünlü güzellik markalarının workshoplarına katılarak harika bir güzellik festivali deneyimi yaşadılar.

    Yılın en güzel festivali "Beauty Fest"te, ziyaretçiler, 3 gün boyunca, müzik eşliğinde saklı kalan tüm güzellik sırlarını öğrendi, dijital dünyanın en renkli isimleriyle tanıştı ve  ünlü güzellik markalarının workshoplarına katılarak harika bir güzellik festivali deneyimi yaşadılar. "Beauty Fest", Beauty Talks'da Ivana Sert, Müge Boz, Ayşe Tolga, Aşkım Kapışmak ve sosyal medyanın ünlü isimlerini,  sahnede ise Ece Seçkin ve Fettah Can'ı ağırladı!

    Sosyal Medyanın Ünlü Bloggerları ve Stil ve Marka Danışmanları, Beauty Talks'da Katılımcılarla Bir Araya Geldi!

    PuCCa, Melodi Erbirliler, Styleboom, Niyans, Nihal Kanık, Sebibebi, Cansu Yeğin, Zeynep Soylu, Meriç Keskin, Uğur Kıral, Papatya Karadede ve Ezgi Fındık, "Beauty Talks"da, katılımcılara güzellik, stil, moda, sosyal medyanın artılarını ve eksilerini ve nasıl blogger olmaya karar verdiklerini anlattı.

    Ece Seçkin ve Fettah Can En Güzel Şarkılarını Beauty Fest Ziyaretçileri için Seslendirdi!

    Festivalin ilk günü sevilen pop sanatçısı Ece Seçkin sahnede harika performansıyla kulakların pasını sildi! Festivalin 2.günü ise şarkılarına hayran kaldığımız Fettah Can, Beauty sahnesinde ziyaretçilere nefis bir konser verdi!

    Güzelliğiyle Göz Kamaştıran Ivana Sert, Hem Kendi Markasını Görücüye Çıkardı

    Hem de Beauty Talks'da Yaz Trendlerini Anlattı!

    Stili ve güzelliğiyle göz kamaştıran Ivana Sert, "Beauty Fest"te kendi ismiyle kurduğu Ivana Sert markası, festival alanındaki cornerda yerini aldı. Festivalin 2. gününde ise Beauty Talks'a katılan Ivana Sert, günlük rutininden, doğal makyaj trendine, yeni projelerinden yaz trendlerine kadar pek çok konuda fikirlerini ve kendi adını vermiş olduğu kozmetik markasının çıkış hikayesini paylaştı.

    Güzel Oyuncu Müge Boz "Sağlıklı Beslenme, Güzelliğin İlk Adımı" Diyor!

    Güzel ve başarılı oyuncu Müge Boz, Beauty Talks'da katılımcılarla buluştu. Boz, saçlarının güzelliğini nasıl koruduğundan ve sağlıklı beslenmenin güzelliğin ilk adımı ve en önemli kurallarından biri olduğundan bahsederek, cilde iyi gelen besinleri anlattı. Müge Boz, kendi kurduğu iyi beslenme konseptli restoranından getirdiği detoks sularından dinleyicilere tattırdı.

    Ayşe Tolga, Beauty Talks'da İyi Yaşama Dair Birçok İpucu Verdi!

    İyi yaşam ve bütünsel sağlık konularındaki bilgileriyle adından sıkça söz ettiren Ayşe Tolga, katılımcılara "İyi Yaşam" konusu üzerine birçok ipucu verdi. Ayşe Tolga, hayatında nasıl sağlıklı yaşamasının farkettiğini ve bu yolculuğunda değişimin zihin, enerji, ruh ve duygusal yapımızı da ele alarak, farkındalığımızı artırmak gerektiğini anlattı.

    Aşkım Kapışmak, Kadın-Erkek İlişkilerine Dair Bilinmeyenleri Anlattı!

    Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, ilişkilerde yaşanan sorunları nasıl çözüleceğine dair fikirlerini ve insanın kendi özüne dönmesi gerektiğini Beauty Talks'da anlattı.

    Ünlü Astrolog Dinçer Güner, Beauty Talks'da, "Doğal Güzelliğe Doğru Bir Dönüş Olduğunu" Vurguladı!

    Astrolog Dinçer Güner, 15 Mayıs'taki gerçekleşecek yeni ay ile Uranüs'ün başka bir burca geçiş yapacağını ve bu geçişle insanların değişim sürecine girerek, doğal yaşam ve doğal güzelliğe doğru bir dönüşüm yaşanacağını anlattı. ve astrolojinin güzelliğe yansımalarından bahsetti.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Aşkım Kapışmak Ivana Sert Ayşe Tolga Müge Boz Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title