Haberler

Bodrum'da Konser Veren Yıldız Tilbe, İlginç Danslarını Abarttı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Bodrum Antik Tiyatro'da izdihama neden oldu. Sahnede yaptığı ilginç danslarla bir an olsun yerinde duramayan ünlü sanatçının konserinde izdiham olunca merdivenler için de bilet kesildi.

Yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik tiyatroda sahne alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, kendine özgü dansları ve bitmek bilmeyen enerjisiyle sevenlerini kendine hayran bıraktı. Ünlü sanatçıyı dinlemek için Tilbe hayranları konser alanına akın etti. Siyah tüllü bir elbiseyle sahneye çıkan Tilbe, konserin ilerleyen saatlerinde ayakkabılarını çıkararak dilediğince dans etti.

MERDİVENLER BİLE SATILDI

Saatler öncesinden konser alanına gelen Yıldız Tilbe hayranlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Konser alanında ise oturacak yer kalmaması nedeniyle birçok Tilbe hayranı merdiven boşluklarına kadar oturdu. Yaz konserleri kapsamında sahne alan sanatçılar içerisinde en kalabalığı Yıldız Tilbe konseri oldu. Sıla konserinden de kalabalık olan konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi. Konser biletleri ise yok sattı.

DANS ŞOVUYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI

İlginç danslarıyla da ünlü olan Tilbe konserde yaptığı danslarını dozunu arttırdı. Tül parlak siyah bir tüllü bir elbiseyle hayranlarının karşısına çıkan Tilbe bir ara hızını alamayarak elbisesinin tüllerini kaldırarak dans etti. Mini eteği gözüken Tilbe bir süre ilginç dansına devam etti. Kalabalığın coşkusuna da dayanamayan Tilbe şarkılarını söylerken sahne önünde bulunan antik mezarı da yumruklayarak şarkısını hayranlarıyla beraber söyledi. Bir an olsun yerinden durmayan Tilbe'nin şarkılarına hayranları konser bitimine kadar eşlik etti. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar ise ünlü sanatçıyı cep telefonları ile kaydetmek için birbirleriyle yarıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yıldız Tilbe Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (90)

metin:

belliki dozu kaçırmış azı karar çoğu zarar anlarsınız

57
7
yanıtYanıtla
Akıl:

Bu salagın konserine anca mallar gider uyusturucu alkoligin teki mallar yüzünden bunlar ayakta.

14
20
yanıtYanıtla
orhan:

yıldız tılbeyı cok sevıyorum muthıs ınsan

14
14
yanıtYanıtla
sakaryalı:

yenı mahsullerden ıcmıs heralde

20
3
yanıtYanıtla
türk:

bu çirkin görüntüleri yayınlayan iha na yazıklar olsun ondan sonra gençlerin ahlakı bozuluyor diyorlar . rtük ne işe yarıyor

14
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yiğidin malı meydanda olur

19
3
yanıtYanıtla
bztt:

kafa bi milyon

18
2
yanıtYanıtla
Kasım6:

Hayatımda en sevdiğim insanlardan birisin ama bu fotolarla gözden düşüyorsun sana yakışmıyor

17
3
yanıtYanıtla
ipek:

aynı kafadansınız demekki tımarhanelik:)

yanıt4
yanıt0
Deniz kılınç:

Yıldız tikbe yi bildim bileli hep böyle orada insanların coşkusu onuda fazlaca coşturmuş belli bu kadın hiç bir zaman firikik vermedi Banu’da asla bilinçli yaptığını düşünmüyorum her zaman çok dobra hep göründüğü gibi bir kişilik Türkiye de okadar çok ahlaklı geçinip bir okadar ahlaksız insan var ki kendi halinde bir kadın la uğraşmayın acımasızca eleştirmeyiniz kimseye bulaşmaz dikkat çekmek için uğraşmaz gündem de kalmak içi saçmalamaz seviyorum seni yıldız tilbe 10 numara insansın sen

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title