Haberler

Yıldız Tilbe'den George Floyd eylemleri ile ilgili paylaşım: ABD ne güzel oldu

Güncelleme:

Şarkıcı Yıldız Tilbe, ABD'de siyahi vatandaş George Floyd'un polis tarafından öldürülmesi sonrasında başlayan eylemlerle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Amerika ne güzel oldu. Daha güzel olmasını diliyorum" dedi.

ABD'nin Minnesota eyaletine bağlı Minneapolis kentinde 46 yaşındaki siyahi Amerikalı George Floyd'un polis memuru Derek Chauvin tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor. Kısa sürede tüm ülkeye yayılan protestolar yer yer kundaklama ve yağma eylemlerine dönüşürken, ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ırkçı cinayete tepki gösteriyor.

"AMERİKA NE GÜZEL OLDU"

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından Amerika'daki olaylar için, "Amerika ne güzel oldu. Daha güzel olmasını diliyorum. Ve başka ülkeleri dağıtan bütün ülkelere aynı ve daha yüksek benzerlikler diliyorum. Allah iyileri ve masumları her yerde korusun yardım etsin. Dünyada iki millet var. Biri iyilik milleti diğeri de kötülük milleti. Allah iyilere masumlara yardım etsin. Kötüleri de kendi kötülükleriyle yok etsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe'den George Floyd eylemleri ile ilgili paylaşım: ABD ne güzel oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (41)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

YILDIZ SEN SADECE VE SADECE MÜZİK YAP ORTA OKUL TERK EĞİTİMİNLE BU KONULAR AĞIR GELİR SANA. BU ARADA MÜZİĞİNİDE HİÇ TUTMAM.

5
33
yanıtYanıtla
Asliya:

Sen bay mi yoksa bayan misin?

yanıt6
yanıt3
ayşe:

aslı sen o yarım aklınla insanları küçümsüyorsun bence sana ağır gelmiş bence sen instagramda takıl seni keser

yanıt13
yanıt3
İsmi vasat cümleler vasat:

Fındık kadar beyninle oturduğun yerde iki cümle yazıp hiçbir başarıya ulaşamayıp işi sadece insanları küçümsemek ve aşağılamak olan zavallısın. Yıldız dediğin kişi milyonların sevgisini kazanıp zirve yapmış bir kişi. . Bu durumda okul okumak, diploma sahini olmak yeterli olmuyor insan olmak mesele azizim.

yanıt10
yanıt2
çakmak:

çapkın kız aslı sen okumuş ileri görüşlü birisin sanırım yıldız hanımı korumak üstüme vazife olmadıgı için sizin bu dogru sözlere çirkin yaklaşımınız olmasaydı yüregin yok rumuz kullanıyorsun VE ÇAPKIN KIZ DOGRUYSA ASLIIIII

yanıt0
yanıt1
ÇAPLI:

ÇAPKIN KIZ ASLI, YANITLARI OKUDUNMU RESMEN SENİ MADARA ETMİŞLER TAM BİR UKALASIN EGOİSTSİN SANANE HERKESİN TAHSİLİNDEN , YILDIZ TİLBE HERKESİN SEVDİĞİ BİR SANATCIDIR, İBRAHİM TATLISES DE İLKOKUL MEZUNUDUR AMA DALINDA UZMANDIR İMRATORDUR ANLADINMI TAHSLLİ ASLI ÇÖMEZ ASLI

yanıt6
yanıt1
ÇAPKIN KIZ ASLI:

AŞAĞIDAKİ BURHAM BURHAM CEHALET KOKAN YORUMLARMI BENİ MADARA ETMİŞ HAHAHA. . . SADECE GÜLERİM BU YORUMA.

yanıt0
yanıt4
Soner:

Aslı senin kocan Arap degilmiydi yoksa sana kötümü davranıyor

yanıt4
yanıt1
MÜNIRE TEYZE:

AY SIDIKLI CAPKIN KIZ ASLI. SEN KIM OLUYORSUNDA EMIR VERIYORSUN MÜZIK YAP DIYE SENIN EGITIMIN NE ACABA CAPKINLIKMI. COK OKUYANMI BILIR COK GEZENMI. OKUMAK KITAPTA KALISA SENIN GIBI OKUMUS CAHIL OLUR EYER OKUMUS EYITILMIS ISEN BENCE SEN OKUMAMIS CAHILLERDENSIN GEZEN DAHA IYI GÖRÜR VE BILIR.

yanıt4
yanıt1
ADINI YAZ Y:

Aslı bir insan eğitimli olsada kendini başkasından üstün görmemeli. . . . her insan kendine göre zekidir önemlisi sevgi ve saygıdır. . . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title