Haberler

Yiğit Can Erdoğan, Adana Demirspor'da

PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor, Şanlıurfaspor'dan Yiğit Can Erdoğan'ı transfer etti.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Şanlıurfaspor'dan Yiğit Can Erdoğan'ı transfer etti.

Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ile birlikte kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Yiğit Can, "Camiası ve taraftarının büyüklüğünün herkes tarafından bilinen Adana Demirspor'a dahil olduğum için çok mutluyum. Benim bu büyük camiaya hizmet edecek olmamı sağlayan başta Kulüp Başkanımız Mustafa Tuncel olmak üzere tüm yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. O ateşli, muhteşem taraftarımızla bir an önce buluşmayı çok arzu ediyorum. İnşallah camiamızın özlemle beklediği şampiyonluğa hep beraber koşacağız" şeklinde konuştu.

Stoper mevkisinde görev yapan Yiğit Can Erdoğan'ı renklerine bağladıkları için çok sevinçli olduklarını ifade eden Mavi-Lacivertli Kulübün 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, "Başkanımız Mustafa Tuncel önderliğinde hep beraber el ele vererek başarıya koşacağız" dedi.

MEHMET EREN, BOLU KAMPINDA

Adana Demirspor'un önceki gün anlaştığı Mehmet Eren Boyraz mavi-lacivertli takımın Bolu kampına katıldı.

Medical Park Antalyaspor'dan transfer edilen Mehmet Eren, Termal Otel'e ait sahada hemen antrenmanlara başladı. Takımdaki birlik ve beraberlik ortamını en üst düzeyde gördüğünü söyleyeh Mehmet Eren, "Bolu'da takım arkadaşlarımızla birlikte çok iyi bir kamp dönemi geçireceğiz. Hedefimiz büyük Adana Demirspor taraftarımıza ve camiamıza özlenen şampiyonluğu yaşatmaktır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title