Haberler

Yeşim Salkım, Pınar Gültekin paylaşımından dolayı Murat Övüç'ü yerden yere vurdu

Güncelleme:

Pınar Gültekin'le ilgili paylaşımından dolayı eleştiri oklarının hedefi olan Murat Övüç'e bir tepki de Yeşim Salkım'dan geldi. Salkım, "Haddini aşıp bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz" dedi.

Eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin ile ilgili skandal bir paylaşıma imza atan Murat Övüç'e en sert tepkiyi gösteren isimlerden biri de Yeşim Salkım oldu.

Yayınladığı videoda kadına şiddete karşı olduğunu belirten Murat Övüç, "Ama kadınlar da kendilerini bir adım geri çekecek, ağızlarını tutacak" ifadelerini kullanıyor.

YEŞİM SALKIM YERDEN YERE VURDU

Övüç'ün bu çıkışını ağır bir dille eleştiren Yeşim Salkım, şu sözlere yer verdi: "Bak @muratovucofficiall cinsel yönelimin beni hiç ilgilendirmez amaaaaaa eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz. Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız. 'Kadın erkeğin bir adım gerisindedir' gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sen ve senin gibi malesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu. Haddinizi bilin! Ettiğiniz küfürlere ve ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Bence çünkü hiç bir bilinçli toplum sizi kıymetli bir yere koymaz. 2 kızım var ve senin haddine değil bizim nasıl yürüyeceğimiz. Sana bir psikolog tavsiyesi... @muratovucofficiall bu arada sayfamı bu video ile kirlettiğim için tüm aklı başında değerli takipçilerimden özür dilerim, itinayla kaldıracağım zamanı gelince."

İşte Yeşim Salkım'ın o paylaşımı;

Yeşim Salkım, Pınar Gültekin paylaşımından dolayı Murat Övüç'ü yerden yere vurdu

"BENİ HAKAN UZAN'A BENZETTİ HERHALDE"

Yeşim Salkım'a yanıt veren Murat Övünç de Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan'ı kastederek, "Beni tombul gördü Hakan Uzan'a benzetti herhalde. Size hiç yakıştıramadım. Sevdiğim saydığım bir insandınız. Beni hedef göstererek kadınlar gözünde linç edemediniz. Ayrıca bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemezsiniz. Sizi kınıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Gültekin Yeşim Salkım Hakan Uzan Murat Övüç Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Kibar Adam:

Erkege benzenesin, kadin olmak için tipin yetmez, vucut yetmez, surat yetmez. Istedigin kadar suratini boyala....bir gram kadin olanasin. Kadin kutsaldir, kadin anadir, kadir bacidir, abladir. Sen tüm kadinlara kurban ol piss lik uzayli yaratik.

58
3
yanıtYanıtla
Yeşim Salkım''a bak hele ):

başka bir kadının yuvasını yıkan kadın, kadınlık hakkında konuşuyor işe bak sen :)

25
21
yanıtYanıtla
Tr:

Yeşim salkım herkesin bir ruhu var senin verdigin gazla kadınlar yürümez sen insana yuva yıktırırsın anca kimi kadın erkeğine güvenir ona yanlış yapmıyacağını bilir bir adım arkasında durur bu demek değikdirki o kadın ezik kendiside öyle mutludur

11
32
yanıtYanıtla
Yav he he:

Keşke şu ünlülerin sosyal medya hesapları kaldırılsa. Resmen 5 yaşındaki çocuğun beynine sahipler.

33
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Murat Allah belanı versin. ölüm haberini hevesle bekliyorum.

30
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu hafta Pinar, Cuma''dan sonra Ayasofya konusulur.

29
2
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

27 yaşinda kadın farklı bir ilde üniversite okuyor fakat hayati farkli bir yerde bitiyor çok yazk nerde kadinlar özgür kadınlar

9
4
yanıtYanıtla
Mshmut:

Murat sen kendi haline bak bizim değerli baş tacımız olan kızlarımıza kardeşlerimize hitapta bulunurken aynanın karşısına gec bir bak sen kimsin nesin terbiyeli seviyeli ol

4
0
yanıtYanıtla
Zelış:

Hep kadınlar mağdur Allahtan korkan varsa karıncayı bile incitmez yapmayınya dunyanın hertarafında hep kadınlar zorlanıyor

0
1
yanıtYanıtla
vanlı:

Güzel Van ın adını adını bu cinsiyetsizle kirletmeyin lütfen van dan böyle bozuk çıkmaz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title