Haberler

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray'dan Albüm Müjdesi

Güncelleme:

Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray'ın 40 yıldır beklenen albümü "Türkan Şoray Söylüyor" 14 Aralık Pazartesi günü raflardaki yerini alacak.

Açıklandığı ilk günden itibaren büyük bir merak uyandıran, bütün sevenlerini heyecanlandıran, Türkan Şoray'ın 40 yıldır beklenen albümü "Türkan Şoray Söylüyor" 11 Aralık Cuma günü digital ortamda, 14 Aralık Pazartesi günü ise raflardaki yerini alıyor.

ALBÜMDE 8 EFSANE ŞARKI VAR

Büyük bir titizlikle hazırlanan albümde Sultan'ın sesinden dinleyeceğimiz 8 efsane şarkı, sevenlerine Şoray'dan unutulmayacak bir hatıra olacak.

Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray'ın albümünde, "Tek Başına" "Duydum ki Unutmuşsun" "Hasret" "Kıskanırım Seni Ben" "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" "Damarımda Kanımsın" "Sevmekten Kim Usanır" "Dertler Benim Olsun" parçaları yer alıyor. Ayrıca albümde bu sekiz parçaya ek olarak "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" ve "Damarımdaki Kanımsın" da David Saboy'a ait 2 remix çalışması da var. DMC etiketi ile piyasaya çıkacak albümün müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü yaptı.



İLK KLİP "OLMAZ OLMAZ BU İŞ OLAMAZ"A
Bugüne kadar, yüzlerce unutulmaz filme imza atan Türkan Şoray, albümü ve söyleyeceği şarkılar için "Hepsi benim için çok özel şarkılar. Söylerken büyük keyif aldım. Sevenlerime hatıram" dedi. Büyük bir arşivden özenle taranarak seçilen fotoğrafları ile de dikkat çeken albümün ilk klibi önümüzdeki günlerde "Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz" parçasına çekilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkan Şoray Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

BETONMISTIK:

yakinda mezara girecek, , haalaa huylarindan vaz gecip tövbe etmemis, , coook yazzik, . .

5
2
yanıtYanıtla
TracersMobil-IOS:

Sevimsiz kadın !

0
5
yanıtYanıtla
YETER:

ARTIK BU KADINDAN DA ÖÖÖ GELDİYAAA. . GİTSİN EVİND EOTURSUN BU NEDİRYAA. . .

3
1
yanıtYanıtla
xyzMobil-ANDROID:

Ha bi sen eksiktin şarkıcı olmayan

3
1
yanıtYanıtla
RuYaNa_34:

Türkan Şoray'' a benzemenin onurunu yaşıyorum. Demek ki yaşlanınca onun gibi olacağım ;)

1
2
yanıtYanıtla
metin dolunay:

Sevemedim Karagözlüm şarkısını bu sefer senden dinlemek isterim sultanım

1
2
yanıtYanıtla
yeter artıkMobil-ANDROID:

Ne sultanı ne güzeli artık o devir kapandı.Biraz daha ekranlara çıkarsa zihnimdeki itibarı son bulmak üzere..

3
0
yanıtYanıtla
Yetti artık:

Bunları şişiren siz ve sizin gibi haberciler. Hepsinin geçmişi hangi yollardan geldiği belli. Bırakın bu maagazin işlerini de dişe dokunur işlerle uğraşın.

1
1
yanıtYanıtla
ela:

Senelerdir Album cikartacak ortada birsey yok. Dinlemeden inanmam..

1
0
yanıtYanıtla
filiz:

Türk sinemasinin sultani ne yapsa yakisiyor. onu cok seviyoruz. Eski filmlerini seyretmekten bikmadik. sesinide dinlemekten bikmayacagiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title