Haberler

Yeşil Bisiklet Eyüp'te Pedal Çeviriyor

Güncelleme:

Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı'nın sunduğu Yeşil Bisiklet'in Topçular Mahallesi Armağan Sokaktaki setini, Eyüp Belediye Başkanı Kavuncu ziyaret etti.

Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı'nın sunduğu Yeşil Bisiklet'in Topçular Mahallesi Armağan Sokak'taki setini bugün Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da ziyaret etti.

Başkan İsmail Kavuncu, programın sunucusu Erkan Şamcı ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Nazmiye Yılmaz'ı tebrik ederek, "Doğayı ve çevreyi korumaya yönelik böyle güzel bir programa imza attığınız için sizleri kutluyorum. Kanal 7 hem ulusal hem de bizim bölgemizin önemli bir kanalı. Bu tür yararlı programların diğer kanallara da örnek olmasını dilerim. Biz Eyüp Belediyesi olarak Eyüp'ümüzün sokaklarını, bahçelerini güzelleştiren Yeşil Bisiklet programına her türlü desteği vereceğiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu konuda gerekli çalışmaları yapacak. Eyüp'teki tüm evlerin, apartmanların bahçelerinin güzelleşmesi, Eyüp'ümüzün çiçek gibi olması için yaz aylarında yaptığımız saksı içinde çiçek dağıtım projemizi sürdürüyoruz. Bugün de Rami'de saksılarla çiçek dağıttık. Yaşadığımız dünyayı korumayı ve doğadan en doğru şekilde faydalanma yollarını ekrana yansıtan programınızı severek izliyoruz" dedi.

YEŞİL BİSİKLET CUMARTESİ GÜNLERİ 17:00'DE KANAL 7'DE…

Eyüp'teki mahallelerde bahçeli evlerde çekilen ve Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı'nın sunduğu Yeşil Bisiklet, her hafta Cumartesi akşamları 17:00'de Kanal 7 ekranlarına geliyor.

Yeşil Bisiklet, doğayla barışık bir yaşamın inceliklerini ekrana taşıyan bir program… Limonun sadece salatalara tat katan bir sebze olmadığını belirten Ziraat Mühendisi Erkan Şamcı, meyve ve sebzelerin alternatif kullanım yöntemlerini anlatıyor. Erkan Şamcı, yaşam alanlarını güzelleştirmeden gıdaları muhafaza etme yöntemlerine, bahçe düzenlemelerinden doğal kozmetik malzemeleri üretimine kadar her gün farklı bilgilerle evlere konuk oluyor. Programda, günlük hayatta kullanılan mekânlara renk katılıyor, balkon ve pencere önleri bitkilerle süsleniyor. Şamcı, her programda bir evin kapısını çalarak, ev sakinlerinin yaşama alanlarına sağlıklı dokunuşlarda bulunuyor.

Organik beslenme nasıl olur? İsraftan sakınmak için ne yapmalıyız? Hangi bitkiler hangi mevsimde yetişir? Hepsi ve daha fazlası Erkan Şamcı'nın dinamik sunumuyla Yeşil Bisiklet'te.

Doğal yaşamı benimsemiş olan Erkan Şamcı, izleyicilerine sağlıklı yaşamanın ve çevreyi korumanın püf noktalarını Yeşil Bisiklet ile anlatıyor. Yiyeceklerin saklama koşulları, kimyasal maddelerle oluşturulan temizlik ürünlerinden arınarak doğal temizlik malzemeleri hazırlama yöntemleri, mevsimine göre bitki bakımı ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgiler Yeşil Bisiklet ile ekrana taşınıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Erkan Şamcı Kanal 7 Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title