Haberler

Zonguldak Belediyesi 'Emekliler Konağı' Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'nde Emekliler Konağı hizmete girdi. Emekliler, hoşça vakit geçirebilecekleri bir ortamda çay ve kahve ikramıyla birlikte hizmet alabilecekler.

Zonguldak'ta Emekliler Konağı hizmete girdi

ZONGULDAK - Zonguldak Belediyesi tarafından 'Emekliler Konağı' hizmete girdi.

Belediye Kültür Merkezi'nde hizmete giren Emeklilerin Konağı'nın açılışına, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş, Zonguldak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Başkan Alan, "Bu ilki inşallah ikincisinde gene sizlerle Lavuar Alanında olacak onu da inşallah beraber açarız. Sayın Valim buradaki hedefimiz, isteğimiz soğuk ve yağışlı Zonguldak günlerinde emeklerimizin, büyüklerimizin hoşça vakit geçirmesi, rahat bir ortamda çaylarını yudumlamalarından, sosyal sohbet etmeleri sıcak bir ortam oldu" dedi.

Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri emekliler konağını gezdi. Açılan tesiste emekliler çay kahve ikramının yanın sıra hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak. Tesiste çay 2 TL, kahve 10 TL ve tost 30 TL'den satılacak. Konak, pazar günü hariç 08: 30 ve 18: 30 tarihleri arasında hizmet verecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Belediyesi Zonguldak Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title