Haberler

Ziraat Fakültesi Çiftçi Tv'de

Güncelleme:

Ulusal düzeyde yayın yapmakta olan Çiftçi TV, Ziraat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen "Diyarbakır Tarımı" konusundaki bir panelle program çekimi gerçekleştirdi.

Ulusal düzeyde yayın yapmakta olan Çiftçi TV, Ziraat Fakültesi konferans salonunda düzenlenen "Diyarbakır Tarımı" konusundaki bir panelle program çekimi gerçekleştirdi.

Programa, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Bükün, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl
Müdürü Mustafa Ertan Atalar, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi
Müdür Yrd. Kudret Berekatoğlu, Sur Ziraat Odası Başkanı Mehmet Demir, Diyarbakır
Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abdullah Çetinkaya ve Bismil ilçesinden önder çiftçi Halil İbrahim Akyıldız konuşmacı olarak katkıda bulundular. Panelde,

Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler de katılım sağladırlar. Ziraat Fakültesi dekanı Prof. Dr. Bekir Bükün, üniversite ve fakültenin mevcut durumu, eğitim-öğretim, araştırma ve proje çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar da Diyarbakır tarımının mevcut durumu, tarımsal desteklemeler ve tarım politikaları hakkında konuştu.

GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdür Yrd. Kudret Berekatoğlu ise
Enstitünün yürütmekte olduğu çalışmalar ve geliştirdikleri yeni çeşitler hakkında bilgiler aktardı. Sur Ziraat Odası Başkanı Mehmet Demir, Odaya bağlı çiftçiler, sorunları ve çözüm önerilerinin neler olduğuna, Diyarbakır Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Abdullah Çetinkaya ülkemizdeki hayvancılık sorunları, küçükbaş hayvancılıktaki önemli problemler konusuna, çiftçi Halil İbrahim Akyıldız ise Diyarbakır çiftçisinin karşılaştığı önemli sorunlara değindi. Programa, fakültedeki bölüm başkanları ve öğretim üyeleri uzmanlık alanları ile ilgili katkıda bulundular.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Ertan Atalar Abdullah Çetinkaya Diyarbakır Bismil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title