Haberler

Zihinsel Engelli Kadın 6 Gündür Kayıp

Güncelleme:

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde, evli ve 4 çocuk annesi olan zihinsel engelli Sevim Sarıca'dan, 6 gündür haber alınamıyor.

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde evli ve 4 çocuk annesi olduğu belirtilen zihinsel engelli Sevim Sarıca'nın (38), 6 gündür kayıp olduğu bildirildi.

Hacırahmanlı Beldesi'nde yaşayan Mehmet Sarıca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 yıllık eşi Sevim Sarıca'dan 6 gündür haber alamadıklarını, Emniyet ve Jandarma'ya kayıp başvurusunda bulunduklarını belirtti.

Eşi ile 16 Nisan Salı günü alışveriş yapmak için Saruhanlı'daki Salı Pazarı'na gittiklerini, eşinin o gün pazaryerinde kaybolduğunu ifade eden Sarıca, şunları kaydetti: "Pazaryerinde birlikte dolaşıyorduk. Sonra eşimin yanımda olmadığını fark ettim. Eve gittiğimde evde olmadığını da görünce akşama kadar bekledim. Ancak bir haber çıkmayınca Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundum. 6 gündür haber yok. Eşim hafif düzeyde zihinsel engelli, bu yüzden başına kötü bir olay geleceğinden korkuyorum. İnşallah kısa süre içinde bulunur."

Sarıca, 18 yıllık evli oldukları eşi ile 4 çocuklarının bulunduğunu, maddi imkansızlıklardan dolayı çocuklarının tamamının Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kaldığını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacırahmanlı Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title